..::Wawa Yusoff::..: ..::Jumpa dengan dak Etty::..

Monday, July 8, 2013

..::Jumpa dengan dak Etty::..

Monday BLUES..

harini memang aku rasa sangat blues pasal malam tadi telebih telan ubat selsema. ko pun tau kan ubat selsema kalau makan sebijik pun dah ngantuk, malam tadi aku TERmakan 2 bijik.. nah kauuu.. rasa haiiii sampai ke sekarang.

Sape dah tgk etty punye instag mesti dah tau aku nak cerita pasal ape.. kekeke. mamfusss la kena maki lepas ni. gathering kidzoona aku tak update lagi dah sebok buat entry pegi jumpa umarraihan perut kedepan.
last week kan etty datang ikea so mmg x sempat langsung nak berjumpa. jejauh tau etty dtg dari melaka semata nak carik idea decor utk rumah baru dia. kalau aku la kan mmg silang kaki kat rumah jela tunggu idea datang. x koser nak jalan jejauh semata carik idea pastu balik beli tray belang2 je.. eh? sape yg buat gitu..? sape..? kikikiki :D

Kebetulan minggu ni balik umah MIL sempat la ajak mirzal nak turun melaka semata nak jumpe dak etty ni. dari seremban ke melaka x jauh da. dalam sengah jam je gitu. yg buat lame nye........... hazab carik paking! Hoi orang melaka semua kaya2 gamaknye.. sebesar2 Jusco bandaraya melaka tu boleh penuh paking. jangan kata paking je,  dalam Aeon tu sendiri subhannaAllah umaattt.....Ramai giler! Etty... memang tobat dah aku tak datang aeon bandaraya. lepas ni kalau nak jumpa kita carik port lain... nak keluar paking pun kemain payah. 

Sempat jugak etty merojer Jasmin dan Firas. dapat jugak sembang tapi tak dapat lama pasal aku kena segera balik gi pikap akak aku kat LCCT.

Kitorang berjanji untuk berjumpa disini. dan memandangkan anak masing2 baru lepas bangun tido maka mereka pun meng'ON kan super power masing2. humrn. yg sangat behave adalah Firas. Umangaaiiii... Firas baik giler! no wonder la jasmin bleh datang berdua je dengan firas. aku kalau naik kereta berdua dengan si Elman, 10 minit pun aku dah nangisssss.

Aku ngan etty nak besembang??? Lupakan sajerrr.... sempat sembang gitu2 je... nextime... nextime... x puas nak sembang ngan dak etty ni. tp kan etty, pehal ko nampak cam malu2 je nak sembang?? kui3 :D


Aku print screen je dari dak etty punye instag. aku x sompek amik gambar. Aku sibuk ngan anak mirzal gi sebok shopping baju raya anak. dapat la beberapa helai. pandai gak shopping baju anak sengsorang :)
Elman ngan umar pandai geng. tp asikla nak berebut video. takleh nak share gamaknye. yg si elman sibuk kesahkan botol air umar, yg umar sibuk nak botol air elman. umar comel wey... mata ala2 kuyu tu... sweet giler! org baru dapat kaki ni mmg tekedek2 nak main semua mainan. masalahnye menan kat situ semua utk kids. Extreme memasing main.. elman ade la 3 kali betembung dengan budak tengah berlari.. Klu dah budak besar tgh belari, betembung dengan si bulat aku yg renek tu ko paham2 la keadaan jatuhnye mcm mana kan? Scary! nasibla elman x ape2, nangis pun tidak.

Semalam lepas balik dari sini nak carik makanan elman dah start cranky. dia dah kepenatan sebab main. makan pun ala kadar je. sempat la kami jamah nasik goreng. keluar dari Aeon dalam kol 3.30 gitu. 

Malam tadi sampai rumah Kol 11.00 malam. banyak perhentian sangat kami. Untung gi amik org balik dari vietnam. banyak dapat adiah! 




**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

9 comments:

erin said...

mana gambor lagi..mana?? seketul je..haihhh

~ NANA ~ said...

asyik dating dgn gojes je mak etty ni

e.t.t.y said...

jadah eh malu....mung tak tau daku tengah berperang dengan perasaan takut anak si najib tu jatuuuuhhhhhhhhh kelentung....kalau laki ku nampak anak dia jatuh, umangaihhhhh....

tp best gak org panggil kita ni pemalu....

bahahahahhahahaha

thanks wa datang melaka!!

Mimy Hamid said...

mak etty sembang la ngan apa pun ngan dia...layannnnnnnnnnnn....huhuh

Chekgu Azrine said...

Klu dh namanya aeon..mmg sllu je pyh parking kot..haha

Anak Lebah Comot said...

wawa...sorry tak dapat nak berborak sakan....dah yang paling haru tak dapat bergambar!!!! sorry. sobsob

Cik Puan Rara said...

kenapa ada umarraihan perut kedepan tu wa.hahahaha. comei lah mak etty ni.bila nk jumpa.wa! raya meh dtg umah.hehehe

ctmah said...

mak etty memalu???

e.t.t.y said...

ctmah - sadapppp uuuuu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...