..::Wawa Yusoff::..: ..::Habiskan masa sebelum tutup PC::..

Friday, July 12, 2013

..::Habiskan masa sebelum tutup PC::..

hai. keje harini dah settle.
 jadi marilah kite menaip barang serangkap 2 pantun. 
kemain nak bepantun bagai time puasa2 ni
baru nak pk mukadimah pun dah stress sampai batal puasa.

harini hari ketiga puasa. masih cemerlang nampaknye aku puasa.
walaupun pukul 10 pagi perut dah bunyik gendang cina.
masuk kol 2 dia tukar tune ala2 bollywood sambil mata pun turut layu bersama.
jam 4.00 petang seperti sekarang ini dia dah start berlagu menyanyi seperti pitching lari
macam bebudak baru belajar puasa aku rasa tahap teruk aku.


engkorang yg mak2 menyusu camne plak?
alah, x payah jawab. aku rasa mesti lagi teruk dari aku. 
muahaha. ok cukup. 
puasa tak boleh gelak banyak2

Eh, hytex ade buat warehouse sale. lupe plak aku nak update korang dari haritu. ingat tak entry aku shopping selambak baju elman mikhael dulu tu [LINK]

in shaa Allah kitorang pegi esok. nak membeli baju harian elman je. baju dia yg beli haritu sume dah pakai habis. dah longgar2 dah asik lenjan hari2. aku suke beli singlet kat elman sebab hari2 klu hantar pegi rumah ummi liza mesti bekalkan singlet utk dia pakai time siang2. 

Sesiapa kalau tenampak aku kat sana tegur2 la ye. 

bento elman mikhael harini. sempat jugak lepas sahur tu aku prepare ala kadar untuk dia.
ko tgk komen si etty, pasal berak pun mau cerita kat instag. haha

ok, sudah 4.30. mari ler kemas meja dan bersiap utk balik.


selamat berhujung minggu,
selamat membeli belah,
selamat berbuka puasa.
selamat berterawih.




**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

10 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ade mmber ckp ade warehouse kat taman ehsan
rupenye hytex nie
kat mane ea?

mama leen said...

haha lawak la

mama leen said...

haha lawak la

ayahmamilisa said...

a'ah wawa cabaran btul ibu menyusu neh..tapi kutahan jebat..hehe..
selamat berpuasa and berbuka wawa..
yg warehouse sale tu ada jual baju cantek2 untuk raya tak?

Chekgu Azrine said...

Salam ramadhan sis..dan selamat berbuka puasa..

Aty_Fared said...

Yaaeeyyyy...nak pergi..tq share nih..:)

PinKy MoMMa said...

ssh hati pulak tgk sana sini sales huhu..rasa nak pergi tp mcm tak larat uhuks ;P

nnt update apa yang best eh wawa..

cha said...

ofismate i pun lembik dia sebab menyusukan anak kan huhu sampai kene paksa buka puasa kesian. selamat berpuasa u

UMIE SUE said...

selamat berpuasa!!!

e.t.t.y said...

bahahahahahhahahahahahahhahaha...

mung sabotaj guaa aaaaaaaaaaaaaaaaa.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...