..::Wawa Yusoff::..: ..::Sekadar merepek::..

Monday, May 20, 2013

..::Sekadar merepek::..

Hai :)

Cam malu plak. kih2. lame x aku x update blog? Seminggu kan? kire lame la tu bagi aku. kalau tak tu ade je aku nak ngarut. Instag pun jarang dah update. nak reply komen pun dah jarang. Sombong?? Tak la weyyy.. jangan lah kata aku gitu. aku tak membawa diri pi mana2 pun cuma mcm banyak lak kerja aku nak ngadap.  yg tak penting pun jadi penting. bosan ko tau x bile benda tak penting dijadikan penting sesanggattt pastu buat org lain pun rasa mcm kerja tu penting padahal tak penting, bile terlalu pentingkan kerja mule lah ko buat perasaan orang lain tak penting sampai ko rasa ko je la yg paling penting kat opis ni. tekanan plak aku dengan kepentingan diri ko.

Dah tetibe plak meleret luahan perasaan plak kan. tu la keadaan aku wey. aku sibuk! sibuk dek kerana kerja yg ntah ape2! aku tak stress pun dengan kerja. kerja aku ni senang. boleh je buat kerja sambil borak aci mak jemah, tp dek kerana sorang ni buat aku hangin. ok, enough.

happy working darling!

Chill out my Monday with striking color. laki pun terlibat sekali. Dia adalah penenang jiwa. bersyukur ada  dia. sentiasa! 7 jun aku ade interview kat SPA. Doakan aku berjaya dan doakan Allah permudahkan sesi temuduga aku.

1 tahun 1 bulan 1 minggu

perasan tak aku dah lame x ber bento? aku rasa nak seminggu jugak. aritu kamis ngan jumaat aku ade buat tp x senonoh. so malas nak upload. bkn aku taknak buat , jauh sekali malas. aku mmg nak sesangat buat. tp tula, mcm yg aku cerita tadi, tekanan opis membawak2 sampai ke rumah dek kerana perangai ko sorang. anak aku pun dpt tempias. Seriously aku marah sangat dengan kau ni. Aku rasa mcm lesu sangat mingu lepas. mood swing, semua benda pun jadi tak kena. tido nak awal je tp still rasa lesu. 

Luke sana dan sini - baru lah HERO..!! :)

Semalam elman mikhael sangat beri kerjasama. seawal pagi aku dpt setel kemas rumah lepas setel sarapan untk buah hati 2 orang ni, kemas lagi sikit2.. pastu kol9.30 elman nak tido aku pun tidokan dia sampai aku tetido sekali... sampai kol 12.30 ko...... puas! dah lame sangat tak dapat rehat mcm tu. elman pun elok lena je tido peluk2 dengan mak dia. mungkin dia pun paham kot mak dia letih sebab masa aku tidurkan dia tu aku cakap2 kat dia suruh rehat, mommy pun nak rehat.. mommy penat sangatt... Alhamdulilah aku dapat cukup rehat sangat.

ok. chow. dah tak tau nak tulis ape. tulis ni pun sekadar melepaskan perasaan je.

Sorry kalau merepek.









**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :) 
 

8 comments:

Aeen said...

same la kite...kje byk...pas tu benda yg xpenting jd penting..tension je..

Mally said...

Ye ksn wawa kadang2 stress kat ofis yg kena tempiasnya laki & anak2....kekadang rasa cam siannya anak2 dorang mana faham stres kita kan!!!

Love Razila said...

Hihihi...sabar ye, adalah tu xtau nak bezakan man a penting man a tidak :-)

Qyla Aqilah said...

semoga interview dengan jayanya!!ramai pulak pos interview, saya doakan yang terbaik !!:)

yg negative tolak tepi tau..hihi

With Julia said...

Waaaa elman dah setahun lebih...comey sgt dia...mak ayah elman sgt2 happy suka tgk...orennnn baju mama lawooo

Cik Puan Rara said...

alololo manja nya pic atas tu.hehehe.

luka sana sini.sama mcm princess gak.huaaa.tu pompuan tu.habis calar balar muka.

Riana said...

manja u picture atas tu..heee..nak posing gitula ngan hubby kiter..haha

Nora Karim said...

good luck untuk interview SPA tu ya... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...