..::Wawa Yusoff::..: ..::Gojes Blouse::..

Monday, May 13, 2013

..::Gojes Blouse::..

Assalamualaikum semua. 
Selamat hari isnin.

Terima kasih kepada semua yang prihatin terhadap entry aku yg lepas. Moga kita semua beringat. Sesaat kita terleka boleh mengundang kesedihan sepanjang hayat.

**********************************

Harini sebenarnye aku nak say thanks kat korang yg support online business aku. korang pun tau kan aku baru bejinak2. Walaupun sekejap aku dah banyak belajar banyak perkara especially kualiti produk.

Agak kecewa dengan supplier yg lalu sebab blouse dan kemeja mempunyai kecacatan sedikit ketika sampai kepada pelanggan dan of course aku malu dan agak kecewa.

Dan perkara tu membuat aku belajar dan aku terus amik tindakan MENUKAR SUPPLIER dan sudah tentulah yang lebih baik dengan baju yang LEBIH CANTIK dan KUALITI yang LEBIH SUPERB.

dan yang paling best kali ni blouse mempunyai PELBAGAI SIZE.

kepada yang belum tau

Feel free to visit my page



dan kepada yang tahu, tolong share pun boleh. aku hargai sangat.. hehe

TQ!!



**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :) 
 

1 comment:

Cik Puan Rara said...

done liking.hehehe.semoga berjaya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...