..::Wawa Yusoff::..: ..::Allah memilih mereka::..

Friday, May 3, 2013

..::Allah memilih mereka::..

Assalamualaikum semua.

Selamat hari jumaat. Korang semua ape kabar? anak2 sehat..?
aku alhamdulillah sehat. elman mikhael pun sehat. cuma mirzal baru start demam tengahari ni. Seminggu ni ramai kawan blogger aku di duga Allah s.w.t. 

Anis [LINK], anaknye Airiell dah demam seminggu sampai amik darah.
Mak kak Aty [LINK] pulak tibe2 tak sedarkan diri.
Mikhail anak mommycha allergy teruk mcm kena dera [LINK]
Dan paling kritikal adalah anak Erina Asmawani [LINK] iaitu baby Aqil Hamzah yang sekarang ni berada di wad ICU Hospital Kuala Lumpur disebabkan Demam Coccus atau lebih dikenali sebagai Demam berdarah [LINK]


Di fahamkan Aqil demam 2 minggu berturut-turut on and off. Aku tengok gambar aqil kat group sangatlahhhhhh menyentuh hati. masa aku tgk gambar tu aku tgh pangku elman. Ku peluk si bulat tu sekuat2 nye sampai mengekek dia kegelian. errkk?? tak sentimental betul anak bujang aku tu.

Kepada erina, moga tabah dan kuat dengan dugaan allah untuk awak dan keluarga. Untuk aqil, mommy harap awak kuat, moga awak segera sembuh. Aqil anak yg active. mommy nak tengok keletah aqil yg bijak tu.. Aqil kuat! cepat sembuh k sayang .

Dan kepada kawan group blogger [LINK] yg super best, korang memang best..! tersangat best...!! Kepada kak mimy hamid, terima kasih menyampaikan salam dan bantuan kami kepada erina. 

Dan kepada semua, aku minta jasa baik kalian untuk mendoakan baby aqil hamzah segera sembuh dari sakit nye. anak ini terlalu kecil untuk menanggungnya.

Kepada anis, moga airiell cepat sembuh, dan jika perlu dapatkan oppinion 2,3 doctor. kepada kak aty, moga tabah dengan ujian Allah ini dan moga mak kak aty segera sembuh seperti sedia kala. kepada mommy cha, mikhail handsome ku itu sangatlah kelakar allergy kepok lekor. hehehehe. Moga mikhail sihat2 aje dan Allah s.w.t permudahkan urusan mommycha. moga selamat semuanya :)





**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

6 comments:

Mommy_Cha said...

bila baca meruntun sedih..last2 ayat nak tergelak pon ade sebab alergik kepok lekor tu :)

semoga semuanya dalam keadaan sihat dan dilindungi NYA!

ayahmamilisa said...

tu la..ada baca jugak dugaan mommy blogger yang lain..kesian kan..mamilisa mampu doa je dari jauh..kalo lisa demam and batuk mamilisa dah panik and sedih tak terkata, apa lagi mereka..hope diorang tabah hadapi dugaan dan kuat semangat..

eydafaizal said...

semoga semuanya cepat sihat .. aminn =)

PuanSyimaSyaz said...

sorry wawa i baru tau...

salam takziah untuk erina dan keluarga.berat dugaan tu..

cha said...

takziah untuk erina :(

i baru tau sebab i takde dlm group mommy gojes tu tapi i tgk kwn2 update kt twitter sume

SweetLikeWhat said...

sedih.. :( al-fatihah untuk aqil hamzah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...