..::Wawa Yusoff::..: ..::Gangnam Style....Terjebak juga akhirnye::..

Friday, April 19, 2013

..::Gangnam Style....Terjebak juga akhirnye::..

hai korang! esok cuti :

Kalini nak cerita sesuatu yang bukanlah aku banggakan. tidak! langsung tidak! Malah bukan juga satu kekecewaan. hanya sekadar gembira untuk berkongsi perkembangan si cilik aku ni ha.

ade banyak sangat video dia buat gini. ade jugak yg sangat eksaited bejoget sampai telentang


Sudah ku alunkan dengan zikir dan surah2 lazim dalam kehidupan dan menjadi hawa telinga nye dari kecik, tapi ini jugak yang dia terer.... ayoyoyoyo. Tepuk dahi aku wey!

Punce nye dia dengan anak pengasuh selalu layan video ni. haritu kat rumah dia amik tipon aku tepuk2. minta sesuatu. akupun pasangkan la upin ipin dan video2 yg dia suke. Tapi dia tetap reject. pastu aku cube2 pasangkan video ni terus dia diam. siap layan lagi. saba jelaaaaaa......

Tp aku downloadkan video yg version live konsert punye. tidak la aku nak bg dia tgk yg video klip asalnye. tak senonoh. apepun... layannnn.... tp klu time nak tidur tetap aku alunkan dengan zikir dan surah. itu mesti!!



**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

4 comments:

ayahmamilisa said...

just for fun rasenye takde masalah nak bagi dengar..lisa pun slalu angguk kepala dengar pape muzik pun..terhibur tengok telatah anak kecik kita kan?

Cik Tia said...

takpe kak .. yang penting sebelum tido tu :)

Bardboo said...

video yang asal tu sekdi sangat kan...huhu..

p/s: Saya ada buat segmen 'Aku Seorang Surirumah'. Segmen tamat pada 30 April 2013, dan hadiahnya adalah Mivva Beauty Box. Jom la join sekali ye.
Bacaan lanjut di sini: http://bardboo.com/segmen-aku-seorang-surirumah/jom-join-segmen-aku-seorang-surirumah

cha said...

alaa knp tak boleh tgk videonya??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...