..::Wawa Yusoff::..: ..::Dah rabu::.

Wednesday, April 24, 2013

..::Dah rabu::.

Bento elman Mikhael harini

Flower shape of rice, Begedil and fruits for snack.


Muka My elmo di pagi rabu *rasa mcm nak sepak lelaju* hiks


Rezeki mommy dihari rabu. Brekpas yg mcm launch yg super sedap...!
Nasi goreng sedap, rendang ayam sedap, kerabu mangga sedap dan yg paling menawan  hatiku pagi ini adalah Cincau bandung yg super zedaapppp....!!!

|

|

|

|

|

|

|

|

V


Alhamdulillah... 
REZEKI....



Tengah pk nak invest kan ape duit Nuffnang ni... Car seat... perhaps??




**Tak sempat komen??? LIKE pun OK ape :)
 

5 comments:

Siti Haslinda Sadiken said...

bestnye dpt cek dr nuffnang..saya x reti mcmner nak buat..asik rm0.75 jek..hehhe

ctmah said...

wow!bestnya wawa dapat $$$ dari nuffnang =)

D Yatie said...

wah!!! dapat lagi.. banyak lah tu smmpai dapat nak beli car seat! :D

Love Razila said...

OMG...chomelnyer bekal dia =)
Sangat rajin you...

Mama Damia said...

wawa..lukis kt nasi tu pki ape ye..eja kekdg buat juga time dinner tp tkde lukis2 mata pn..