..::Wawa Yusoff::..: ..::Untuk Lebih mudah::..

Friday, March 1, 2013

..::Untuk Lebih mudah::..

untuk korang dan all readers
aku dah update pages dah.


klu nak carik resepi solid foods, adalah sikit aku dapat share, korang gi je terus kat Page Solid Foods tu eh.

Untuk page breastfeeding, aku ada buat review breastpump dan pengalaman2 jatuh bangun aku dalam dunia dan cabaran breastfeeding

pastu plak ade page pasal Elman Mikhael. Aku buat sekadar untuk rujukan aku je. Pe'el dia, perkembangan dia. Kadang kalau time aku stress aku rajin baca balik pasal dia. bleh buat aku tesengh dan hilang segala tekanan

Yang page mommy's Journey tu adalah coretan aku masa ngandung kan si elman dulu. tu pun aku suke bukak dan baca. tesengeh2 bile ingat balik pengalaman memboyot.. bile lagi agaknye nak rasa nikmat Allah tu.. In Shaa Allah.. moga ada rezeki buat aku lagi..

So, itulah setakat ini. Saje je announce kat korang. mana tau aku bleh dapat bantu mommy to be yang sedang mencari ilmu... In shaa Allah.. Mudah-mudahan aku dapat membantu korang :)



No comments: