..::Wawa Yusoff::..: ..::Kerana Milo Crepe::..

Wednesday, March 6, 2013

..::Kerana Milo Crepe::..

ye...Kerana Milo Crepe kami bertemu.. hik3
lawok sungguh la si ekin


kesah nye cenggini... aku upload la gambar Chocolate crepe kat atas ni kat instagram. pastu dia kata nak. aku ingat dia memain. aku abaikan jela

dahtu esok nye ade banyak tepung crepe. pastu aku ni sesaje ubah selera. buat la pulak Milo Crepe.. pastu ekin komen lagi kata nak. Rupe nye dia bebetul nak. besungguh siap nak beli lagi. Adooiiiaaii.. aku ni buat makan sendiri je. ikut tekak aku sedap jelah.. kang aku jual tak kena dengan tekak orang kang, orang marah plak.

Last2 x sampai hati nak jual. aku ajak si ekin ngan anak dara si zara ni dtg lepak umah makan. ni 1st time kitorang jumpe. Haha. syiok wey jumpe zara..! comel manja2 dia tu... gerammm.!! sangat baik. main je sendiri. yg si elman plak bila si zara main toys dia, sibuk dia nak amik.

ko tengok si zara tesengeh2..!

 ini je satu2 nye gambar yg aku ade. ni pun aku curik dari instagram ekin..! punye lah lama ekin kat umah aku. boleh tak terpikir nak amik gambar. Ekin tggi, husband dia pun tinggi dan zara pun tinggi. mana tidak tumpah nye kuah kan.. Kalau korang tgk elman yg sontot tu korang tengok la mak nye pulak.. ok.cukuplah meng'aibkan diri sendiri.. =))



p/s : calling for mommycha.. mau ke?? marilah datang rumah... bwk mikhail jumpe mikhael :)



17 comments:

SweetLikeWhat said...

bestnya dapat jumpe kengkawan blogger..
memang nampak menarik milo crepe tuh ;)

Wawa Yusoff said...

sedap sangat milo crepe ni..cewaahhh!! sendiri masak sendiri puji.. wakaka ~

*azni* said...

first time dgr ada milo crepe..

Wawa Yusoff said...

azni : milo crepe ni mmg takde pun. sy yg dok pepandai ubah2 resepi.. hehe

Mommy_Cha said...

haaa...calling for me? ai is sudah mariii kihkihkih! ala wa, cena nak g umah wa ni? nak jalan dari tempat duduk ke toilet pon dah mengah seribu kali mengah. tapi nak jugak la merasa milo crepe tu...kang ngidam kang achaner tu johan?.....

Wawa Yusoff said...

hahaha! oooo..mommycha p genting boleh eh.. gi sg.buloh mengah pulak.. adeeyhh..

janganlah ngidam.. susah hati sy klu dah keluar statement ngidam ni...

e k i n ♥ y u s r i said...

len kali nak lglah wawa milo crepe....
sedap....
boleh? huhuhu
tp len kali nak belilah plak...
huhuhuhuu...segan mkn free jerk..hihi

klu mommy cha nak dtg, roger2lah ekin
boleh join sekaki...hahahaaa

Ros Anis Rusli said...

caling 4 momy cha jek...alahai..tringin gakni tgk milo crepe!!!huhu..nak jugakla gini...huhu

D Yatie said...

best okey korg leh jumpa2 meet2 gini. i is tidak merasa la mcm ni. xd masa. huhu.

puan.mila said...

alaa ibu mila kt cni nk jgk merasa..jauh tu..acaner?hehe

yUmiE AzuRa said...

haah la.bru perasan ekin ni tinggi bile tgk gmbr dgn wawa.hehe..
geram je tgk zara bertahan pkai headband.huhu

erna said...

wawa ni teror masak la. baking baking memang teror kan. amik order la buat kek kek.

musim durian berlalu..tukar ke musim crape milo la. sepanjang masa ada stock :)

Asz Miza said...

bestnya dapat jumpa member2 blogger// :)

CikNaa said...

wah milo crepe pulok.. sedap nyee.. elman ensem :)

♥ ROS ♥ said...

Wah bestnyer jumpa blogger... :) sdapnyer mil crepe tu, leh try nnt :p

Mimy Hamid said...

nak milo crepe pelis

Love Razila said...

wawa..rumah ku sekangkang kerengge je..x jemput mkn milo crepe...sentapppp. kikii aci dok nk milo crepe gak. nak tanya..mn nk beli tepung crepe tu eh?