..::Wawa Yusoff::..: ..::Sekadar merapu::..

Wednesday, February 13, 2013

..::Sekadar merapu::..

harini rabu. tp nak rasa malas melampau. nak up status fb MONDAY BLUES mcm x kena. so should i turn to EVERYDAY BLUES? No, no. weekend x blues pun. Eh. cop3. ok. Blues untuk aku. dah lame x bace cerite ni kan. Enough merepek wawa.

Lately malas update blog la. bukan malas update tp mcm malas nak cerita pepanjang. Contoh cam dulu2 la kan. gagah wey aku hapdet part by part. Tp sekarang. satu part pun hegeh aku nak ngabiskan taip. Like pegi langkawi, Aku mcm malas nak cerita detail. maybe sebab Langkawi kot, most of us yang dah pernah sampai dan dah tau pun ape yg ade kat sana. tu yg aku update sesikit je tu. ke aku patut pegi tempat JAUH sikit untuk aku update dengan lebih rajin?? Arrghhh...!! Alasan semua tu! Ke memang kena buat mcm tu? hahahhaha

Dulu kan kat FB orang sesebok sebarkan wish Merry Christmas tu haram kan?? Tapi camne plak orang yg sibuk wish Chinese New Year tu ek? Deepavali ke? Eh. entahla. tak berani la aku nak komen pepanjang. bukan aku yang layak nak ulas semua tu.

lagi 3 hari genap 10 bulan!

sejak dua menjak tiga menjak ni elman mikhael mmg suke buat muke gini. siap bunyi2 hembus2 lagi. geram nengoknye! nak tarik2 je muncung tu. Bile dia buat muke gini mesti dia akan pandang kite. kalau kite buat sekali nnt dia suke. mesti dia akan buat ulang2.

4 hari cuti yg padat. balik rumah In law. kazen mirzal bertunang. singgah bagan lalang berpiknik dgn family aku plak untuk 2 hari 1 malam. Semalam sampai rumah 1.30 pm. penat oii..! nasib baik sebelum balik kampung aritu dah settle kemas rumah segala. kat rumah in law pun dah basuh kain siap2. Jadi x banyakla kain nak basuh. Yang paling penat of coz la mirzal. Driving ke hulu ke hilir. Poor him. Tp masih ade masa nak tolong aku kemas rumah pasal aku dah pot pet pot pet dari dapur.
Sekarang rasa menyesal pasal susahkan laki sendiri. tsskk. tssskk.

Ptg ni rasa nak baking. tp x tau nak baking ape. Hurmn. haritu buat tiramisu. menjadik! apsal mcm x best aku nulis kali ni??

Lantaakkkkkk....! aku penat ni oiiii.....!





8 comments:

nieysz said...
This comment has been removed by the author.
Ros Anis Rusli said...

hahaha..cumey ja wat muka centu..style kot beskal elman! nek gajah woooo...huhu

Allene said...

si kecik naik gajah.. comel la...

ctmah said...

caramel coklat wawa!slurppp

Cik Puan Rara said...

amboi muka.knp cm tu.hhee

mizzura said...

worldess wednesday..? tapi banyak plak cerita..so weakness wednesday sesuai kott...tehe..

yela sekarang kan mcm malas nk update part by part...jgn kan compile semua jadi satu part..season by season dah ceritanya..hahaha...

ingat this yr nak aktif balik..tp hmm...percubaan yg sloww..haha..


uish time ptg ni bc tiramisu..adoiii..menjejes air liur..

erna said...

wawa..erna dah lama nampak basikat macam ni. cuma x yakin nak letak iman atas basikal tu. comel je elman duk situ :)

Aty_Fared said...

heheh..comel betul..!! geram...eeaahh..aty pon rase macam nak baking..tapi ..malas nak gi kedai beli bahan..heheh