..::Wawa Yusoff::..: .::shopping secara pukal::..

Monday, January 7, 2013

.::shopping secara pukal::..

Ehem! Monday blues ke tidak??

Katakan tidak! Ngahngahngah!

Syok gile shopping mengkhizir buta sabtu lepas! Betul kata orang. Bile da jd mak. Shopping baju anak lagi seronok dr shopping baju sendiri. Aku dgn mirzal mmg sakan wey membeli baju elman mikhael. Enjoy giler bile dpt borong untuk dia!

Aku sempat update group masa aku kat tempat warehouse salea haritu kan. Maybe some of u ade yg baca. Trust me. X rugi klu pegi. Mmg tidak semurah pureen tp utk baju disney collection aku rasa mmg jauuuuhhhhh murah dr harga klu beli kat mall.

Baju dah siap basuh. Nnt aku review satu2 harga baju asal dgn harga baju yg kitorang beli masa warehouse sales tu. Malam kot aku buat. Sekarang ni nak buat keje dulu. Tahun baru ok... Tahun baru...!

5 comments:

Suria said...

kt mane ni?
cam best jer..hehe

mama ila said...

wahhh..banyak nampak shopping baju elman mikhael..hihi..2 bakul eh..bestnyer..kat trg xder sangat warehouse2 sales nie..hukhuk

cikpingu said...

kemain lg borong... 2 bakul pnuh haaa

CikNaa said...

nengok nye mcm ciknaa pg kat AU ritu je.. baju2 pn same.. murah kan? hehe.

Aty_Fared said...

Halamak..apesal tak tau pasal sales ni..ruginyer...!!