..::Wawa Yusoff::..: ..::Melunaskan Janji : Hytex Warehouse sales::..

Tuesday, January 8, 2013

..::Melunaskan Janji : Hytex Warehouse sales::..


Semalam dah kata nak buat entry yg shopping  mem **** buta tu kan?

nih dia nih dia...


ha kauuuu...!! Selambak!!

ni semua baju elman mikhael.


Hytex Warehouse sales yg memang tiap tahun pun buat. yg bestnye adalah semua produk adalah Disney collection and Tenderly. Memang boleh giler kalau shopping kat sini. Last year aku pg untuk persiapan kelahiran elman mikhael. Tahun ni pegi untuk memborong baju dia pulak. perasaan seronok nye adalah berganda2 sebab aku x mabuk dan xde rasa rimas. tu pasal shopping lupe diri. bahahaha!

Kami pegi last week 5 januari. kalau ade yg nak pegi dan mcm rasa teruna teruja nengok entry aku ni, 
12 - 13 januari ni ada lagi dia buat kat tempat yg sama. 

Range harga pulak RM6- RM15. Memang x semurah pureen kan. Tp standard Disney collection dalam RM20-30++ kan maka nya kira murah la klu jatuh satu RM6-RM8. Boleh sangatlah kalau nak buat baju basahan kat rumah kan.

Aku tak sempat nak amik gambar baju2 tu. nnt aku update la ye. Ade sepasang jumpsuit Tenderly yg harga RM 129.90 tp kitorang dapat beli RM 15.00 je. Muehehehehe

Atuk elman pesan "..lepas ni man 2 tahun jangan beli baju..."

Erkkk..??! Atuk ni pesan kat man ke pesan kat mommy man (T____T)

Kitorang memborong sebanyak itu sebab semua baju elman mikhael dah aku bungkus! Si elman boleh tahan tebal badannye. Seksi sangat aku nengok dia pakai baju ketat2 gitu. Bile dapat borong baju2 byk gini baru puas hati aku. Memang aku beli size besar sikit. 1-2 tahun punye size.

Ni pulak baju my niece Aina Faqihah yg nak masuk 2 tahun bulan 4 ni. Cute2 hokey baju  gegurl! Tapi aku ngan mirzal failed bile disuruh beli baju gegurl! pening nengoknye. banyak sangat kaler pink. Maklumlah selalu beli baju boboiboy je. Bile kena beli baju si gedik aina ni aku nengok mcm semua nye same. x reti nak pilih! RM 6-8 per pieces

 ni pulak baju my nephew aqil arfan yg baru je masuk sekolah 5 tahun., bujang dah anak mak bee ni. pasni x bleh nak gomol2 dah. Untuk baju kids umur 6 - 8 tahun mmg susah nak jumpe. Ni pun aku beli besar2. simpan la dulu jawabnye. RM 8/pieces

Teruja ke tidak?? hahahah =))


INFO :
Jualan Gudang Hytex
Disney. Tenderly.

5 & 6 januari 2013
12 & 13 Januari 2013
Dewan Serbaguna Taman Ehsan.



14 comments:

mama ila said...

banyak!!!! jelessss...kat trg xder warehouse sales!!! hihihih.. 2 tahun ek atuk cakap xyah beli baju..hehehehe..dengar tu mommy =)

UMIE SUE said...

wahhhhhhhh teruja!!

HAFIZA HASSAN said...

wawa, tlg la beli tuk amani.. i bank in wet.. jauh sgt nk blk.. :-(.. abi dia pun dh duk jauh.. mmg xla kan nk blk..

cha said...

murah giler. kalau i pun borong sekali banyak sebab dh murah kan

Maria Yusoff said...

ala...asal buat time haku tak available. camne nk borong??.. tp, kalo dapat pegi, mau la haku bajet lebih or over bajet utk aina tu.. hahahaha..

fifi tiez said...

eee..seronoknya shopping baju anak kan?2 tahun tak beli baju?erkkkk..kompem tak boleh.nanti elman boring asyik guna baju sama (padahal maknya yg boring)..hehe..

ctmah said...

aaaa..pitam tengok..ni yg terasa gatal kaki tangan semua ni..aduyaiii

ctmah said...

aaaa..pitam tengok..ni yg terasa gatal kaki tangan semua ni..aduyaiii

Mimy Hamid said...

pitammm nengok..owh minggu ni ada lagi eh..kena korek dividen ASB ni gamak knya

Liyana said...

huwaa jeles nye... tlg belikan boleh? hoho

Mummy Damia said...

ade lagi ke sale nya.. macam dah habis je...

[e][cHa][ChA] said...

amboi byk nye baju mikhael

Wawa said...

banyaknye bajuuuuuuu!

Anonymous said...

mcm mn boleh terlps nih.. rugi2