..::Wawa Yusoff::..: ..::Instagram, Facebook,Blog : AKu yang punya::..

Friday, January 18, 2013

..::Instagram, Facebook,Blog : AKu yang punya::..

9 bulan


harini xde nak update ape pun sekadar nak ajak berborak. harini jugak aku pakai baju baru. eh? kena mentioned ke? Lantak. blog aku.

kadang tu aku hangen gak bile org dok sibuk2 hal aku, hal family aku, hal adik beraik aku. ntah. aku rasa mcm annoying gile bile ade org2 yg sibuk hal kitorang. Yang utama ofcoz la hal anak aku. Aku suke upload gambar dia. ye. aku ngaku. dan aku gak suke update blog pasal kesah kehidupan aku. pun AKU NGAKU. jadi ade masalah ke pada korang? 

Instagram, Facebook, Blog semua memang bersepah gambar anak aku. gambar ape yg aku makan, ape yg aku masak, ape yg aku beli, eh segala lah! kalau x suke tengok jangan bukak wall FB aku or HIDE je aku nak UNFRIEND pun aku x kesah. kurang2 nye aku tak kacau korang dengan NOTIFICATION MERAH untuk INVITE GAMES or TAG PRODUK yang macam2. aku rasa benda tu lagi menjengkelkan.

Tak payah nak up status 
"Aku pelik betul orang yang suka update blog cerita semua pasal kehidupan dia. Common la wey, takkan semua pun nak cerita"

Nak terasa dengan entry aku? SILAKAN sebab aku pun dah jemu dok baca status org yg perli memperli or directly point to me secara LISAN. JEMU ko tau x JEMU..! 


or aku yang patut UNFRIEND korang??? Tell me now. Segera aku akan mencantas!




22 comments:

cheQmOomOo said...

suke jek tgk muke budak bulat niiii :)

Mimy Hamid said...

bagi akak orang yang pertikai hidup orang lain sebenarnya dia lagi kesian...sebab tak de kehidupan...boooooooooo....

che_puang hafiza said...

biaq pi kat depa.

pastu, sila teruskan update gambaq banyak2, bila depa perli, like saja komen depa.

setuju ngan mimi, orang camtu, jeles sebenaqnya.

Allene said...

orang ni macam2.... jgn layan sangat.. layan hidup kita je... lg best...

erna said...

elman muka nak marah jugak tu..wawa, erna yang x glamour..fans x ramai kat blog pun dah kena macam-macam. bolayan la dorang tu sume! cemburu. erna suka baca blog wawa. suka tengok gambar-gambar elman yang makin hari makin besar macam anak erna, iman. suka tengok gambar wawa masak macam-macam sebab erna tak pandai masak kuih muih hebat-hebat macam wawa masak. so jangan pedulik la orang kepoh. huhuhu

cheer up wawa!

CikNaa said...

dah name pun blog..sukati la nak tulis mende.. haih manusia ni kan tak penah puas ati nengok orang lain senang..

Mommy_Cha said...

seba tu lah fb momycha tu hanya utk blogger saja. family tarak pon. taksuke lah. sebab banyak yang kita kenal rapat ni macam tongong. hapdate semua nak up diri je. pastu menunjuk riak tak tentu hala. helo ko je ke ada laki katya? boleh beli ko hp canggih? anak ko saje ke comel? habis tu bila up status mcm tongong tu ko ingat semua org nak LIKE status ko? haa...gitu. sebab tu lah mommycha dah tak activate acc fb yang mmg original tu. sekadar kwn2 blog jer. tak sakit hati. sebab apa yg derang publish kita dah pon baca dkt blog. so ape nak kisah kan?
sekian.
sori ter EMO sebab ramai nau manusia yang menjengkelkan di FB..phui!

ISMA ILYA AHMAD PUAD said...

xpe.. tepek gambar budak comel ni banyak-banyak pun best..

suka sangat ^_^

Aeen said...

Sebok je lah orang mcm 2...suka ati kite la ..ni fb n blog kite...kite nk wat ape..kite punye suka la..org tu dengki agaknye..:D

e k i n ♥ y u s r i said...

sbb tue ekin mls bukak fb
bek bukak blog je
hhehehehe

fifi tiez said...

sekarang dah tak berapa rajin buka fb dah.baik buka instagram n blog jer...

Wawa said...

owhhhh...abes tu dorg bukak fb utk apa kalau tak tepek gambar sendiri, tak up status apa dorg buat time tuh?? ataupun bukak fb sbb nak jd stalker??? adoiii...sebaeklah tak pernah jpe orang cenggitu lg...

YanaUjang said...

org yg ckp gitu mesti xde blog..boooo! eh mslhnya semua benda ke kita cite dlm blog?? klu btol la kita cite semua detail2 psl hidup kita, ce ty dia, apa nama penuh makpak u?? apa pekerjaan asben u?? apa pekerjaan mak pak u? brape gaji dorang? boleh jawab?? kompem tak boleh kan?? boooo lagi...kita yg menulis blog ni pandai la nk tapis apa patot cite, apa tak patot cite...ceh org tu patot get a life la...xpn soh dia buat blog...mesti xde org nk bc..sbb boring..opss! *apehal aku lak yg emo??kahkah* :p

p/s: kwn fb ai pn ada perangai gitu..laki lak tu! puii looser sgt! hahaha~

ieda said...

sm la dgn sy.skrg kt fb mmg penuh dgn gmbr anak2.biarkn la.tu kn wall kita.bkn kita p tempek kt wall org pun.huhu..

MrKanvas said...

unfriend je. atau hide :D

D Yatie said...

hihihihi. sy juga annoyed dgn org mcm tu. dh tak suka unfriend / hide je la kn kalau still nak stalker. tp satu je kot sy rs org2 gini. actlly dia dengki pastu mula dia sibuk nak kata macam2 kt kite. argh! lantak p la depa. sy post je apa2 yg sy nak. suka ati la. asalkan tak mengumpat tak mencaci tak menghina orang. kan?

cikpingu said...

kann.. suke ati kite la nk wat ape...

Nor Aida said...

biar jelh,apa yg kita rasa nk wt kita wt..

Veelara Shamsyul said...

Apa mslh org yg up status cmtu ek.klu jemu,xpyh buka blog org tu kn.as simple as that.ni gedik g bc pastu nk up status. U unfriend or hide je die.lantak p la die..kan.....

Kem slm hero tuwww

Bju mommy dlm pic kt atas, cun

Anak Lebah Comot said...

Kerana blog n fb la jasmin terpakse tukar url. Adussshh bkn org lain tp org dekat2 jer...so fb tue just ade jer n lbh kepada group n instagram..
Dah nama manusiakn...tak kesang tengok orang lain senang.

yUmiE AzuRa said...

xpernah hadapi lg mende2 cmni sbb mostly friend FB adalah sepattern jek dgn kite.haha
tp if manusia itu rse annoying dgn kite,sbnrnye dielah manusia yg paling annoying sekali compare dgn kite ni.ye dok??

Fizlynn said...

Wawa, good people will cry, smart people will feel sad, intelligent people will ignore... hehe... so pilih di tangan anda... Tu orang tu sume hatres admirer ko tu wa...