..::Wawa Yusoff::..: ..::Kerja Selesai::..

Tuesday, November 27, 2012

..::Kerja Selesai::..

nin dia...nin dia... haha! aku happy wey! 
Setahun punye keje dah settle. lepas ni xde lagi alasan bizi xdpt update blog. 
Erk?! pastu kalau x update nak bg alasan ape pulak??

Pehni korang kena tggu jela aku buat lambakkan entry dan mcm2 cerita akan aku up dari masa ke semasa. dah kata keje dah siap kan.. haha. suke mak!!






4 comments:

cha said...

pasni baca entry u sampai muntah la ye dak? hihi :p

Aeen said...

wah..syoknya keje da selesai ek...boleh la update blog je..heh..

Aty_Fared said...

Heheh..setahun nyer keje eh...:-) mmng besh ar nk hapdet blog kalau tak de keje2 pnting mnggangu pikiran kan...:-)

Wawa Yusoff said...

cha : kan? bersedia dgn plastic bag bile bukak link i. hehe :)

aeen : haa...mmg i hadap pc jela cover2 konon buat keje lagi. padahaalll.... :D

kak aty : ye, mmg rasa lega sangat kalau semua kerja urgent dah settle. senang hati berlagu riang! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...