..::Wawa Yusoff::..: ..::co-pilot:..

Thursday, November 15, 2012

..::co-pilot:..

Salam maal hijrah semua. Moga tahun ini lebih baik utk kita. Insyaallah.. Jauh dilubuk hati aku bersyukur Allah s.w.t masih memberi peluang utk aku dan suami membaca doa awal tahun. Tiada ape yg lebih kami harapkan selain drpd keberkatan allah dalam kehidupan kami. Dan sesungguhnye pada tahun ini hari terakhir kami berakhir dgn baik. Syukur alhamdulillah. Allahuakbar! Tuhan saja yg tau perasaan aku ketika itu.

Now,we're heading to pinang. Mlm td sampai lumut dah. Visiting SIL and family. Mak long rindu haraz dan haikal! MiL aku dah sampai since monday. Dan disebabkan ade kekangan tertentu maka br kami dpt gerak. Lepas isya' gerak dr rumah. Dlm pukul 1.30am sampai. Elman mikhael dah syok dibuai mimpi. Tp mommy kena teman ayah. So.update blogl nak kasi mata ni kental. Hehe.

Lamenye rase aku x share ngan korang. Aku bizi tau x. Maklumla..akhir tahun. Macam2 la nak diselesaikan. Banyak sangat yg aku nak citer. Tp bile memandang note d keadaan kereta yg begerak sumpah aku pening! Sakit kepala. Dala seminggu dah aku xde cermin mata. Mana aku letak ntah. Lg la rase mcm nak muntah ni. Pening..!!

Baiklah. Untuk lebih selamat. Later la aku update ok. Sekian terima kasih.

2 comments:

aTy _faRed~ said...

Salam maal hijrah..:-)

aTy _faRed~ said...

Salam maal hijrah..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...