..::Wawa Yusoff::..: ..::Station Kegemaran ketika di dapur::..

Wednesday, October 17, 2012

..::Station Kegemaran ketika di dapur::..



Tahu bukan?
ye, ini adalah drying rack. Klassik??
Bile terlalu banyak botol, drying rack moden [PHOTO] tidak lagi sesuai utk digunakan.
Cooler Bag pink untuk elman bawak ke rumah umi dia (BS)
Cooler Bag Hitam utk aku bwk ke office

Ini mmg station kegemaran. aku letakkan rak ni kat penghujung kabinet dapur sebelah dinding. Setiap malam aku akan menghabiskan masa kat sini, lepas je cuci dan sterilize semua storage bottles dan corong2 pam yg digunakan haritu terus letak kat sini.

bawah rack aku letak kain, x nak bg air2 tu kena kat kabinet. rosak pulak nanti.

Dan lepas ni, bersusun lah pulak storage utk solid foods. hehe :)




9 comments:

Ros Anis Rusli said...

kretip la wawa..boleh amek idea wawa ni..anis guna yg moden tu..free ms bli bespam kt OBW..tp naty2 dh wat solid food, bnda tu dh xleh nk guna sgt..bukan leh ltk bekas mknn baby pong..kna bli "drying rak wawa" la..hehe...

Wawa Yusoff said...

hahaha. wawa mmg x beli pun drying rack yg canggih tu sbb tau mmg takkan pakai.

anis boleh cube gini. murah je. 11 hengget. mcm2 boleh letak :)

Cik Puan Tqah said...

hoho.. drying rak moden xjimat space kan..yang ni bleh letak banyakk

Wawa Yusoff said...

Tqah : yup, yg canggih tu sgt terhad. pastu leceh, bile dah kering kena transfer kat tempat lain pulak.

cha said...

senang and praktikal kan ada rack ni :D

Mimy Hamid said...

terbaik la..tak terpikir nak pakai rak ni....dah suka lak ni..ok nak pi cari kat kedai plastik..tq

cikpingu said...

pasni mkin byk rak lah kt dpur 2.. hihi

aTy _faRed~ said...

aty pon pakai macam ni..!!! eerr..dolu ar..sebelum benti keje..sebab pakai drying rack biase tu..memang tak muat..ngan breast pump lagi.ngan botol2 storage lagi..haaiihh...pakai ni senang kannnn...:)

erna said...

kalau dapat beli 2rak macam ni pun dah ok sgt dah :) TQ wawa for the good idea :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...