..::Wawa Yusoff::..: ..::sepetang @ OU::..

Tuesday, October 23, 2012

..::sepetang @ OU::..

Now, we're heading to sleep... eh?? kerje la weyyyy... tp boss xde. dia ade seminar. *tumbuh tanduk*
nak hilangkan bossan dan ngantuk. lari kejap update blog yg  xseberapa keadaanye ni. nak hapdet apepun xtau. tp mata ni mcm banyak sangat setan yg begayut. asik nak tutup je. Tapi aku rasa ade org dengki ni letak ubat tido dalam makanan aku tadi. ni mesti makcik cafe yg letak. Dah tak memasal pulak makcik cafe yg aku salahkan. ampunkan saya makcik. tp nasik goreng makcik tadi mmg sedap.

Tgh layan2 gambar dalam hp, ade gambar2 kitorang jenjalan kat OU aritu. Last pegi OU masa puasa. Iftar @ Shogun [LINK]. Kalini ajak mirzal ke sini sebab nak makan kat Milano. last time makan masa sehari sebelum beranak [LINK].  jadinye memang aku naaakkkk sangat makan kat sini! 6bulan kot aku xdpt merasa lagi keenakan pasta2 kat sini. hehe


Kalini datang dgn elman mikhael. tengok tu. dia pun nak makan jugak. masa ni bwk plain porridge je. memula bg mkn kat dlm storller. x aman la dia. asik nak angkat2 badan je. sudahnye aku duduk kan kat dalam kerusi ni baru alim sikit. Pastu dia x mo makan dah bubur dia. dok sibuk nak capai2 makanan kitorang. Last2 aku bg dia pegang baby bite, baru diam. kami pun dpt makan sekali.


Eceh! Bak kata kawan aku "mommy bajet nak single je kan" hahahah. baiklah. aku ngaku, gian kot nak gamba sengsorang. asik gambar bekepit je. ko tgk tu. siap kabur lagi gambar stroller. anak aku tgh tido time ni. hihihi :p

aku giler instagram sekarang. Search je wawayusoff. keluarla nnt gambar aku ngan anak aku. Ade kan certain dari korang yg aku follow,dan mem'follow aku. thanks yek :)

cukup update kali ni. opismate aku dah ajak borak. ngantuk le tuuuu.


Selamat Menyambut AidilAdha!

Pertama kali Raya Haji kat sungai buloh lepas kawen. Yeayy!
Pertama kali Raya Haji buat Elman Mikhael. Yeaayy!
Pertama Kali Mirzal nak kena membabitkan diri dalam melapah Daging Korban. Yeeayyy ke tak???




P/S : tahun ni kat surau rumah mak aku ade korban Unta. alhamdulillah untuk kali kedua En,Nazri (arwah) sempat mensedekahkan Unta (buat kali ke-2) kepada taman perumahan kami untuk dikorbankan. Moga rohnye dicucuri rahmat. Al-fatihah...

9 comments:

~ NANA ~ said...

alahaiii baik je elman...behave betol...i dh tkot nk bawak farish jln2 skrg ni sbb dia dh cranky...hehe

Ros Anis Rusli said...

sabtu ritu pestyme bw airiell jln sorg2 kt alamnda..peginya ngn dady airiell..tp dady airiell g jmpa client..so ktrg bjalan bwindow soping la bdua..airiell sgt baek..die ok je dlm stroller..bila dh lama..die bosan..jrt2 kejap..pastu die trus tido..:)

aTy _faRed~ said...

cantik ar baju...kaler kuning macam mustard eh...

Mr n Mrs Zaidi said...

salam perkenalan....

cikpuanputeri said...

Baik je elman. Tak sabar nak bawak ariff keluar jalan jalan. Tapi mesti cuak takut dia meragam ke apa nty hee

cikpingu said...

cantek la pki kaler kuning...

erna said...

mommy kalau tak tolak stroller, sure ada yg dok peeewittt ngorat mommy :P

~wAniE~ said...

hari 2 ms balik umha mak..pergi OU..konon nk jgk rs mkn kt shogun 2 bile tgk wa pnya blog..cari2 x jmpe..so mkn bnda lain la..kempunan i..

Cik Puan Rara said...

wahhhh kurusnya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...