..::Wawa Yusoff::..: ..::Rentetan cerita beli blender::..

Wednesday, October 17, 2012

..::Rentetan cerita beli blender::..

Takdela nak merentet sangat pun. saje nak share gambar je. Mesti korang pelik kan apsal banyak sangat aku bercerita harini. baru harini aku ade kelapangan nak mengupdate. bizi sokmo sebelum ni. Boleh kata update kalini utk balas dendam dan lepas gian. Pasni xtau lagi bile dapat update.

Gambar2 ni masa kitorang nak ke giant semalam. alahhhh..cerita yg nak beli blender tu la [LINK]
Ank aku susah nak suruh senyum tau. but lately, dia dah pandai senyum dan ketawa kalau di hagah. kerja2 amik gambar pun dah jadi senang. hehe.


Ni  gambar2 dalam kereta, sementara tggu ayahnye kemas stroller. ketawa je dia bile tgk muke sendiri kat dlm phone camera. lucu.


pestime kami makan kat sini. selalu lalu nak cube tp x jugak cube. semalam baru tererak hati nak mencuba. dah kenape pulak banyak sangat perkataan cube. tu maknenye memang kami betul2 cube. haha
Canadian. 2 for 1 pizza. korang rasa maksud dia ape?? meh mokcik nak explen sikit. senang cerita buy 1 free 1. betul wey, semalam kami bayar utk 1 pizza tp dapat 2. terkial2 nak menghabiskannye. mau x, kami dtg bedua je kot. sib baikla order yg regular, klu yg large?? mau perut memasing kedepan. mmg x bejaya kami nak ngabiskan pizza ni bedua. Lebihnye kami bungkus. ade lg dok dalam peti ais. balik ni nak pulun. gila lahap keadaan aku. hehe

kami amik yg double cheese crust. memang aku ngan mirzal ni hantu cheese.

Review : Dari segi rasa memang marvelous. topping dia tebal, cheese dia x muak lgsg. Doh pizza tu pulak sangat lembut. serious x muak.
Apa yg dikatakan double cheese tu? Doh pizza tu ade 2 lapisan, mcm kek. antara lapisan tu dia letak cheddar cheese yg cair meleleh apabila dibakar. memang terbaaeekk!!

Aku x nak compare dgn mana2 brand pizza yg lain, cuma ape yg aku boleh kata, Canadian Pizza ni memang sedaapppppp dan memuaskan hati sesangat!

oh ye. aku mkn ni kat branch giant Kota Damansara.


Balik semalam, terus dia main ngan kucing. ade video ni dok geramkan kucing ni tp aku try2 upload x menjadi pulak.

memula dia tegur2 buat muke geram, pastu dia usaha nak amik, bile dah dapat capai terus dia kunyah. hummnn.


6 comments:

nisa said...

Comelnya baby awak...salam kenal...

erna said...

comel je bila ciman berjaya baham kucing tu. hehehe

ctmah said...

haha!mesti geram gile tgk kucing tu..tu yg dapat je terus ngap.comel!

nur said...

"bile dah dapat capai terus dia kunyah" -- haha comel sangat!

cikpingu said...

kunyah la kucing 2.. pastu esok tmbh binatang lain plk... hehehe

Cik Mashi said...

Coooommeeeell nye anak akak..
nk cubit2 je pipi nye yg tembam itu.. :D
salam kenal dri Cik Mashi yek.. :)