..::Wawa Yusoff::..: ..::BIZI::..

Monday, October 1, 2012

..::BIZI::..

Halo!

walaweh, lame kot x update. mcm biasa... bizi kekdahnye :p

harini banyak cerita nak update kate ko. serious banyak giler. tp entry dalam draft xde ye. 

ni memang kesah nak update cerita langsung lagi terus menerus. hehe


1) Review Gambang (entry : kesusahan hati)




2) Review buaian My Dear (entry : Panggilan Kecemasan)




3) Review - Dari Taska ke Pengasuh




Nampak mcm x banyak mau cerita. 

tp kupasan nye panjang melebar tau tak. 

aku nak nulis ni pun amik napas panjang2. 




Bila mau update cerita ni semua ek??





Tunggu bile aku free. dah kata bizi..!











2 comments:

aTy _faRed~ said...

kalau nak cerite memang macam2 kan.tapi kalau dah ngadap blog t satu hape pon tak ley nak buat ek..;p

Wawa Yusoff said...

memang pun. kalau dah hadap blog ni kerja apepun x settle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...