..::Wawa Yusoff::..: ..::Tengok gambar sudah tahu::..

Wednesday, September 12, 2012

..::Tengok gambar sudah tahu::..

untuk kamu wahai elman mikhael

disebabkan pembelian tanpa dirancang. jadi mmg xsempat nak survey ke tanya harga. sampai je Manjaku, terus panggil S.A cakap nak buai. Tgk ade 3 jenis. yang 4 segi kiri kanan tiang tu, yg 4segi tiang kat tepi dgn yg ni. aku pilih yg ni sbb senang nak bwk travel. Kotak ni sebesar size A4 paper yg korang susun jadi 8. easy to handle.

bepeluh2 mak nye memasang buai kat taska tadi. bila dah siap, rasa puas sangat tgk dia sengeh dlm tu. mcm paham je. mcm nak cakap terima kasih kot sebab tunaikan hajat dan permintaannya. Sama2 sayang!

-ok.sekian utk laporan harini. mesti ade org ckp  "pasal buai pun nak cerita"-

Ada aku kesah???? Lantak!



8 comments:

Erna OhShawl said...

alaaa biar la nak cerita apapun.kita punya suke :P

seronok ciman dapat buai persendirian d taska :)

aTy _faRed~ said...

Aty dulu beli yg tiang nyer satu tu jer sebb nak snang lipat dan hangkut..huhu..tp since qaleef pon tak berbuai dah..aty letak kat umah family kasi adik pakai kalau die blk sane..:-)

wawa yusoff said...

Erna : kan?? kadang wa geram jugak dengar biler ade org gelak2kan kita punye penulisan dan cerita.
specially bila ayat yg keluar tu begini "..itu pun nak cerita...??"

yg wa pelik tu, kenapa baca kalau x suke??? janganlah amik tau kan.

Aty : Si qaleef berbuai di awal2, si elman pulak dah besar2 ni baru mintak :D

puan.mila said...

klu org 'pasal buai pun nak cerita"
ckp pulak, blog aku lantak aku la..haha..*tetiba..brp hrga buai ni wawa?

ReYNa said...

i pon buyjenis ni.huhu.tp mula2je ok bb nk tido.lama2 dia mcm x mo lak.aiyooo

CikNaa said...

buai la penyelamat keadaan 8-)

wawa yusoff said...

puan.mila : RM 219.90. complet set dgn kain + spring + besi buai + tali utk secure lagi buai ni

ReYNa : Sy harap begitulah. kalau boleh taknak la sampai 3,4 tahun pun bebuai

CikNaa : Setuju!

sal ya said...

buai portable ek? ada jual kat anakku ke? mcm menarik je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...