..::Wawa Yusoff::..: ..::Adam & Hawa::..

Monday, September 3, 2012

..::Adam & Hawa::..

Meh tempek cover novel


Takyah merepek panjang la pepagi senin ni kan. Sape dah baca?? Aku dah! 2 kali lagi. tapi dolu2 laa... Sapa dah tengok drama dia? sape? sape? Aku tengok! best kan?? kan?? kan??!

Aku taktau la kenapa kan, aku ni bukanlah penggemar cerita melayu tegar. nak2 nye drama meleret2 episode panjang2 ni. ko tanye la aku ceita Tentang Dhia ke, Gemersik Kalbu ke, Ombak rindu ke.... memang aku tak tengok lamgsung. Filem melayu pun aku kureennnggg sangat. Tapi bile aku tgk je promo,iklan adam & hawa ni terus eksaited nak tgk. 1st episode dah melekat aku depan TV dah. Yang tak nahan siap rekod lagi. muahahaha :D

Masa aku baca novel ni dlu, meamang aku suke, jalan cerita dia sangat menarik. Yang paling best bila aku baca novel ni ofcoz la pasal Adam Mukhriz. kui3. Watak dia memang sangatlah adorable sehingga meruntun jiwa. gituuuuuu tau :p

Review drama

Setakat yang aku tgk 4 episode ni, so far mmg ok sangat. belum ke laut. memang sama je dengan dalam novel dia.


Dari segi watak dan pelakon, Aaron aziz memang sesuaaaiiiiii sangat! Aaron aziz kannnnnnn.. :) Watak Ain hawani pun sesuai sangat kat Nadiya Nisaa. muka ala2 kampung yang educated. Cara dia bwk watak pun cool. je. so far memang best lah. Hari2 pun rasa jatuh cinta kat Adam Mukhriz. huwaaaaa :) :) :)



**Tak pasalllll tukang review drama plak aku ni :p

*
*
*
*
*
*
*

My "Adam"

Haruslah tempek gambar laki sendiri bila ko dah memuji Aaron aziz melambung2. kang tak pasal sentaphatimaknak :D



4 comments:

Mommy_Cha said...

pegi umah MIL. sekali tgk MIL beli tv baru. 50 inci kata kooo. pastu tgk marathon adam&hawa kat mustika HD. rasa mcm abam aaron tu dtg dekat sgt..kahkahkah..dgn lubang idong semua jelas nampak :) nikmat seharian bersama abam aaron..kahkahkah!

me220784 said...

aku tak ade astro tapi ko tolong tgokkan ade tak dia bagi teddy bear besaq yer! heh!

wawa yusoff said...

Mommy_Cha : pergh! 50inch?! da mcm tgk wayang dah :D

Rozi : aku siap record dah. meh dtg rumah aku layan marathon.

Mally said...

Dah lama x layan drama melayu...
Dulu masa bujang suke tgk cite adamaya dan nur kasih mmg x miss satu episod pun...
Lah nie mmg xde masa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...