..::Wawa Yusoff::..: ..::Jumaat yg best::..

Friday, August 10, 2012

..::Jumaat yg best::..

hai kawan2. esok sabtu! memang tiap kali hari sabtu dtg semua orgt akan seronok. termasuk lah aku. harini mcm2 nak update x boleh. sebab x bwk card reader. so how?? gambar2 sume dalam camera. later la ye. kita buat teaser je harini. ececeh! teaser la sangatttt!!

Story mory yg akan di update di kemudian hari *mengikut permintaan*
kahkahkah! mcm ade org kesah ko punya cerita kan wawa :D

Iftar with mirzal and ciman :)

Ciman dan Pacifier

EBM dan Deep Freezer.*ehem*




Luahan perasaan marah aku terhadap seorang ibu yang mengeluh dan berkata 
"susahla kalau anak asik minum susu ibu je...."



Korang nak tau cerita yang mana dulu..??



6 comments:

('',)pzAEdy~ said...
This comment has been removed by the author.
('',)pzAEdy~ said...

the last 1 !!

erna said...

wah wah wah..banyak nak kena hupdate. rasanya..entry terakhir tu berminat lebey nak tahu :P

Allene said...

nak th yang akhir gak. :D

aTy _faRed~ said...

hurrmm..semua menarik...cerite ar mane2..yang penting nak bace..:)

mizzy amalina said...

nak tau pasal EBM & Deep freezer tu pls!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...