..::Wawa Yusoff::..: ..::1st Outing Together::..

Tuesday, May 29, 2012

..::1st Outing Together::..

Alhamdulillah tamat sudah sesi 44 hari yg x berapa nak 44 sangat. Nak tau pasal ape? sebab aku xdela pantang betul2 sangat sampai 44 hari. boleh kata sesi 14 hari je kot. hehe. pastu dah rasa sihat sikit bengkung ntah kemana, stokin pun aku x nampak. kih3. mak aku bukan jenis kuat pantang sangat. bab makan je dia jaga betul itupun lauk yg dia masak kan utk aku memang terbaaaeekkk! haruan masak blackpaper, haruan masak madu.. hurrmmnn... syiok!!

ok.cukup. malas nak cerita panjang2 pasal berpantang ni. xde ape yg menarik. aku nak share pun mcm xbest sbb aku bukan pantang betul2 pun. bak kata kak ina *sendiri punya badan, sendiri tanggung* huahuahuaha

Ahad lepas, barulah berpeluang untuk keluar bersama 2M itu (mikhael & mirzal). Mula2 plan nak ke giant je nak beli barang sikit2, pastu mcm x best plak. last2 mirzal yg decide nak balik seremban. Nak bawak mikhel jumpa PIL. Since bersalin haritu mmg xpenah jumpe sbb my SIL pun besalin jugak. hehe

 Zzzzzzzz.... recharge dlu sebelum jalan jauh 

 Mikahel & Haraz

diorang ni beza seminggu je.Haraz anak angah my SIL. Haraz sangat lembut mukanye. nangis pun suara nyaring cute2 je. Mikhael ngan pale botak dia, muka garang pastu nangis stock 3 blok boleh dengar. hehehe

Love u both

entry mcm x best ek?? kan? tula, aku pun rasa mcm tu. nnt la aku pk nak buat entry ape yg best. 

chow!

oh! ade2. nak buat review breastpump modu & unimom mezzo. ok2,next entry.


chow lagik sekali..!


8 comments:

cha said...

hish klau mak i mmg btul2 kene pantang u. 100 hari plak tu. sebab nak pakai lama katanya huhu.klau tak mmg kene bisingla dgn dia

~ NANA ~ said...

i pon pantang entah ke mana...hehe

geramnye i tgk anak u! sihat betol

Liyana said...

mak sy pun nt pantang ala2 je kot.. hehe tgk cane nt :D

tembam nye mikhael..bulattt :)

erna said...

rasa macam orang sekarang ni semua pantang sikit dan tak berapa nak ketat. esok-esok kalau kita jaga anak kita berpantang,macam mana la kan? hehehe..jaga anak kita pantang? jauh lagi tu..... :P

ctmah said...

bam2 mikhael!dah bpe kg ni wawa?

Lembayung Senja Photography said...

Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/

CikNaa said...

same cm baby razin mikhael la baby wawa ni.. tp baby wawa lagi bambam..comel! :)

aTy _faRed~ said...

masih lagi tak de gambar ber-3..sangat sadis..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...