..::Wawa Yusoff::..: ..::Custom made Sarung B-Pump::..

Sunday, April 15, 2012

..::Custom made Sarung B-Pump::..

happy Sunday yaww..!!

pagi di sungai buloh yang sangat cerah dan cantek. pagi2 mirzal dah kena dera ngan bapak sapu laman. Hamik :)

Aku plak lepak2 ngan mak ngan kakak je sambil sarapan chit chat girl gossip girl, macam2 la. tp memang rilekkkkssss. hikshiks. Pagi ni nak share cerita seperti tajuk entry.

As u know, aku kan dah settle beli Modu Breast pump. boleh la jenguk2 entry INI kalau nak refresh balik k. Jadinye, package yg aku beli tu xperasan plak xde beg pump. Aku jenis x kisah ape beg pun. asal boleh muat isi pump, aksesori pump and cooler beg dah cukup dah utk aku. Jangan ko gelak tengok beg yg aku guna buat isi B-pump aku eh :)

Amacam?? selambe kan? Nak gelak?? Silakannn :)

Kan dah kata, aku ni jenis x kisah. berbaloi ok beg ni. dahlah kalis air. so kalau kena ujan insyaallah pump aku terpelihara lagi.

Disebabkan beg ni nipis, kemungkinan hentakan yg bakal terjadi kat pump aku tu memang akan jadila, aku pun bukan pompuan jenis jalan kepit2. Hari rabu haritu t'pk nak buat sarung utk pump ni. pastukan plak my sis zima memang sangat pandai crochet craft. So aku pun bermanis mulut la minta tolong dengan dia buatkan sarung utk pump tu.   


Comel kan-hehehe

Siap ade poket lagi. utk memudahkan aku menekan2 button masa proses menge'pump

Ade tangkai utk senang pegang

Tadaaaaa....!!!

yang kat belah tangkai tu ade butang and tebukak. sebab kat situ utk wayar extension pump dengan utk tube. Comel kan..?? love it so much..!!! Thanks a lot sis..!!

zima jugak ade amik pre-order utk baby shoe. bleh la jenguk2 kat blog dia or direct contact je kat FB dia. Semuanya custom made. xde amik dari mana-mana kilang or pembekal. Semuanya akan dibuat mengikut permintaan customer :)

Have a great weekend semua..!!!!




**Macam nak pegi jalan-jalan kat taman tasik la petang ni...... :)



11 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

heheheh, comel jek ^^

yUmIe said...

owhh sgt comel cover breastpump itu..huhu

ZihaN ZamberI said...

..swing pun bleh wat sarung camni gak...tp kalo pakai sarung x panas ke moto die?

ZihaN ZamberI said...

..swing pun bleh wat sarung camni gak...tp kalo pakai sarung x panas ke moto die?

ZihaN ZamberI said...

..swing pun bleh wat sarung camni gak...tp kalo pakai sarung x panas ke moto die?

Lyana MK said...

wahh cute nye!

veesakura said...

comelnyer!! rasa nk kidnap pon hado. hihihi

ctmah said...

suwitnya wawa!cumel sgt2

Mommy_Cha said...

so nice!

luvira said...

comel!!

Schaz said...

smart la beg tu..takde la nampak sgt tgh mengepam..huhuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...