..::Wawa Yusoff::..: ..::The Waiting Game::..

Monday, March 19, 2012

..::The Waiting Game::..

36 weeks.. Alhamdulillah..
the waiting game has begin... :)

Semalam adalah actvt meng'housekeeping kan rumah sebabnye nnt nak berpantang kat rumah emak. so x nak la tinggal rumah dlm keadaan x elok. kesian kat mirzal nnt. walaupun umah mak tu 10 - 15 minit je tp tetap rase x best klu tinggal umah sepah2... semalam siap mengemop lantai lagi.. punya lah syiok dpt mengemas puas2. pastu settle je keje terus memekak sakit pinggang la, sakit montot la hapela... padan muka kan.. masa buat keje tu x ingat2 yg diri tu bwk org dalam perut :p

Semalam jugak selesai membuat Pre-Wash untuk CD. seronok sangat dpt tgk CD comel gitu tergantung2. hehe. x sabar nak tgk montot baby pakai CD
 ni gambar separuh, lagi separuh ade kat side belakang selimut tu :)

 Ni plak barang2 nak deliver ke rumah emak.

beg kotak2 tu  my stuff, segala towel, kain batik, t-shirt dan sebagainye lah. beg coklat tu plak beg hospital yang baru je di update barang dalamannye dan dah masuk kereta pun semalam :) 

Yang container biru tu semuanya barang baby termasuk la breast pump semuanya masuk sekali dalam tu. yang atas tu plak travel mattress utk baby. siap kelambu sekali. senang nak bawak ke mana-mana.
beginila keadaannye, just nice utk baby tido. x payah la nak angkut kelambu besar2 tu klu pegi travel. gifted from my sis maria. Thanksss!!! :)

 Yang ni plak kasut sekolah untuk baby..! New born size lagi tau :p
hahahahaha. 

sis awon saya yang tolong kait kan?? dia sangat pandai crochet. sangat cantik dan sangat cute kan..?? siap ade tali lagi..
hye la baby, kamu belum keluar da dapat kasut sekolah.. Mekasih ye mak awon.... :)

Doa mommy supaya  awak jadi anak yg bijak ye sayang..?
amiinnn :)



11 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik kelambu tue

~ NANA ~ said...

dh 36w ek? x lama dh tu...hehe...travel matress tu cantik la & nmpk practical

CikNaa said...

syomeii nye kasut tu.. eeeee! =)

Wawa Yusoff said...

ekin : kan...? rezeki baby, belum keluar da dpt hadiah.. hehe

nana : yup, 36weeks sudah.. dag dig dug je nih..
btw, tilam tu sgt practical. klu dia tido ngan kita atas katil pun just ice je kat sebelah kita. xdelah dgn kelambu besar2 kan..

Cik.Naa : iye, sangaatttt comel.. mula2 kakak tunjuk kasut ni mmg sengehhhh je tgk :)

Wawa said...

comelnye kasut...nak jgk~!!tkde jual ke..??hihi...

aTy _faRed~ said...

saye dah pindah umah family dah msae 34 minggu aritu..tapi masuk 36 minggu ni tetibe balik umah sendiri..sebab nak gak dok umah sendiri..heheh..barang2 jer tinggal..so nanti..rase2 nak terberanak baru terus pergi umah family..;p

Maria Yusoff said...

Tips penjagaan CD:

Time sidai & jemur CD terbalikkan ye. Yg inner mestilah kena matahari. Ini adalah utk menjaga mutu & kaler Printed CD tu. Selain itu juga, warna kekuningan kesan najis blh hilang apabila dijemur bwh matahari yg terik.



Join our give away at chomeycheeky.blogspot.com

Gadis said...

wahh...dh x lme lgi dh tu...

semoga semuanya selamat yer...aminnn...

ctmah said...

hopefully semuanya berjalan dgr lancar dear

Zima Yusoff said...

Kasut kiut boleh tempah ngn wawa yusoff kalau nak... akak suka jg buat kasut sekolah comel ni.


http://yusygi.blogspot.com/2012/03/crochet-baby-booties.html

Anonymous said...

ktne bley dpt travel cot tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...