..::Wawa Yusoff::..: ..::Week-end::..

Sunday, February 12, 2012

..::Week-end::..

Salam ptg ahad u olls.. How was your weekend..? Mine was not so great. Infact I can say it is my worst weekend ever.. Humnmm.... Husband got bizi with his activities for 2 days.. I just rest @ my mom's house.. Nothing to do.. My bestfren is tv,pillows and bed. Yes.. Sgt bosan.

Alhamdulillah, my tiny little person is with me while husband is not around.. Kicking and moving actively inside.. Tengok perut sendiri berombak-ombak and begegar2, subhanaallah.. Besar sungguh kuasa Allah.. Dalam perut ni ade org tau x..bila dia gerak2 tu selalu tanya kat mirzal, agaknye ape dia buat and mcm mane agaknye pergerakkan dia.. Yaallah.. Sesungguhnya aku x sabar ingin melihat khalifah kecil mu ini ya Allah..

Sekarang ni baby dah pandai respon mcm2.. Ape yg wa sedar, bila mirzal letak tgn kat perut or panggil2, dia da pandai tunjuk aksi. Siaplah, mmg berombak2 perut ni. Siku,lutut dia semua boleh rasa. Bisanye boleh tahan. Yela, kena cucuk dgn tulang halus la kata.. Hehe. Klu mengiring pulak, terhimpit sikit je confirm dia akan sepak.. Protes barang kali. Dah mcm2 ragam tau dia ni. Mirzal pun asik ketawa je klu tgk perut ni gegar2.

Yang paling seronok bila dia dgn suara sepupu dia. Aqil(3 tahun) dgn aina(10 bulan). Klu dia dgr suara 2 org ni, elok2 tgh senyap tido tibe2 je dia boleh bagi kick. Pastu siapla, selagi x berenti suara budak2 tu selagi tula dia beguling dlm perut. Kadang2 tu sampai senak rasenye.. Apepun, I am extremely happy carry our little tiny person.. Our little edition.. :)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

~ NANA ~ said...

wawa...my baby pon tgh aktif dlm perut...pantang i rest sket, mesti berombak2 perut ni...hehe

Ajan said...

Rindunyer nk perot berombak ni! :))) best kan.

e k i n ♥ y u s r i said...

perut tgh berombak2lah nie
hehehehee

cha said...

seronoknya. nak sgt rasa moment tu :')

Wawa Yusoff said...

nana : moga u and baby sihat2 sentiasa k :)

Ajan : sangat best.. kadang tu tesengeh2 sorang2.. hihi :p

ekin : oh, kamu juge?! let's enjoy the moment...!!

Cha : insyaallah... Soon. amin :)