..::Wawa Yusoff::..: ..::Mohon Doa Dari Kalian::..

Monday, February 27, 2012

..::Mohon Doa Dari Kalian::..


Assalamualaikum reader.

Alhamdulillah salah sorang dari kawan blogger wawa dah selamat bersalin pada jumaat yang lepas. Cikkin warded akibat plasenta previa dan dijadualkan melahirkan bayi sulungnya secara caesarian pada jumaat yang lalu.

Di fahamkan baby cikkin mengalami komplikasi selepas kelahirannya dan akan menjalani pembedahan pada Rabu ini kerana masalah diafragma yang bocor dan lemah. Semoga doa tuan/puan dan kita semua dimakbulkan Allah. Ya Allah, selamatkanlah anak kecil ini.


Amin..


keadaan baby Cikkin di ward NICU.

Alahai.......luluh hati rasenye tengokkan keadaan baby cikkin.. semoga kamu cepat sembuh ye sayang... :'(




13 comments:

Hunny Kitty said...

semoga semuanya selamat..amin

Liyana said...

alahai sian nye baby kecik ni.. smg semuanya selamat...

Nurul Ilyani said...

ya allah...sayu tgk baby...semoga semuanya selamat...amin...

choclairissa @ intan marliana said...

huuu sedihyne..semoga semuanya selamat..amin

e k i n ♥ y u s r i said...

semoga semuanye selamat
amin

veesakura said...

sedihnyer baca.. semoga baby cikin cepat sembuh. aminnnn

Wawa Yusoff said...

kesian sangat kan.. kita yg tgk ni pun rasa sayu, sedih mcm2 lagilah.. mcm mana pulak keadaan cikkin n husband. Moga diorang kuat..

Thanks ye kawan2.. kita doa sama2 yang terbaik untuk cikkin dan keluarga.. insyaallah.

zuriani said...

placenta previa tu camana wawa? keciannya baby kecik tu.. moga si comel tu diberi kekuatan.. aminnn

ctmah said...

sayunyee hati...harap2 baby tu dpt survive n sehat selalu

Wawa Yusoff said...

zuriani : plasenta previa ni uri kat bawah. means, uri tutup jalan baby nak keluar. tu psl kena operate. Risiko dia bleeding yang teruk. so sesiapa yang ade plasenta previa ni memang kena warded seawal yg mungkin. memang berumah tangga di hospital la jawabnye

cikpuanputeri said...

sedihnya tengok. ,moga baby cepat sembuh dan semuanya selamat. amin...

cheQmOomOo said...

be strong baby n family..

"cikkin" said...

Setahun 6 bulan yg lepas..alhanmdulillah syaafi da semakin sihat..terima kasih atas doa kalian.hanya Allah yg dpt membalasnya.. :) tq wawa untuk entry ni.. rs mcm pnah jenguk dulu..tp x smpat komen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...