..::Wawa Yusoff::..: ..::32 weeks and 3 days::..

Thursday, February 23, 2012

..::32 weeks and 3 days::..

32 minggu yang membahagiakan


Alhamdulillah baby dah 32 minggu dan membesar dengan sihat.. Lately memang dah kerap ke toilet. Bila duduk pun dah tak selesa sebab setiap kali dia gerak mmg akan rasa pedih sgt kat rusuk tu and kat miss V rase nyilu gile. Semalam pegi scan, kepala baby pun dah turun ke bawah and doctor ckp insyaallah dia x kan pusing sampai deliver. Klu tgk keadaan baby semalam doctor kata ade kemungkinan dia nak engaged tu ade,  tp tak bermakna akan bersalin awal. Mungkin my tummy to tight for baby utk berguling2. Hehe.

Lucu nye semalam masa tgh scan dia elok je lipat kaki mcm orang bersila tu. Tp dalam keadaan menonggeng. Seriously comel. Doctor nak ukur peha pun susah.. macam2 la perangai awak ni kan?? Takpelah syg.. yg penting awak sihat dan selesa dlm perut mommy.. 

Keluar on time ok??? Hehehehehe :)



5 comments:

Noli@Ibu Wafa said...

alhmdulillah..moga sihat2 sokmo yer..
.
nnt dah kuar mcm2 lagi perangai baru bby..hehe..
.
take care.. ;)

Dulu Gadis, Kini Mama said...

insyaAllah! doa byk2 k!
semoga semuanya selamat!

~ NANA ~ said...

wawa...i yg dh 29w ni pon selalu rsa ngilu2 kat miss V...kalau batuk/bersin kuat je, mesti terkencing sket...haha

ctmah said...

semoga sihat selalu dear..xsabar nak rasa macam wawa rasa :D

Wawa Yusoff said...

Noli : Alhamdulillah... TQ :)

Dulu Gadis,Kini Mama : Insyaallah, amin! TQ dear :)

Nana : Kan..?? hehehe. samelah kita. kalau bersin tu mmg burst.. haha :D

Ctmah : TQ.. u mesti jaga diri betul2 klu nak rasa semua ni.. hehe :)