..::Wawa Yusoff::..: ..::Our Little Edition::..

Friday, January 13, 2012

..::Our Little Edition::..

hari eksaited kami adalah pada hari rabu yang lalu.
ini adalah kerana....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
kami dapat berjumpa dengan si kecil yg sedang membesar 


 tengok tu. dia agak shy. tutup muka ngan tangan



 yang ni pulak tengah bukak mulut. menguap agaknye ye.. hehe


yang ni pandangan sisi. dia tgh makan tangan. Lapar ke sayang....??

ok, detail nye. wawa buat 3D/4D scan ni kat vision college Kelana Jaya. RM90 sahaja per session. dan rasanye kat sini yang paling murah. kebanyakkan tempat lain semua akan charge RM150 and above. so, mmg berbaloi buat kat sini. sangat selesa dan specialist dia pun sangat baik. 

My baby sebenarnye sangatlah susah utk di scan. Dia tutup muka dia ngan tangan sepanjang masa. and ade certain time tu dia akan paling kan muka dia menghadap belakang badan wawa. so wa terpaksa scan dalam keadaan mengiring. itu pun x nampak jugak. Last2, specialist tu cakap pegi jalan2 kat luar dulu. dia akan buat patient lain pastu dia akan sambung scan wawa. so pegila kami melepak di perkarangan medic center tu. gosok2 perut dengan harapan dia akan bagi respon. after 20 minit tu dia panggil balik. and kali ni dia duduk kat tulang pinggul sambil menyorok belakang uri.... mak aaaaiiiii... ape la yg susah sangat nak tunjuk muka ni sayang....???


video

Memang video dia pun nampak sikit2 je mukanye.. Tp apepun alhamdulillah... Gender dpt tgk dengan jelas and dia dalam keadaan sihat.. Berat dia sekarang 851g dan normal utk umur dia..

ye, mmg sampai sekarang pun asik layan gambar and video dia je. ni belum keluar lagi ni. esok dah keluar mmg x buat keje la mommy kan sayang..??

kalau ade yang berminat nak buat 3D/4D scan ni boleh la buat appointment dengan diorang sebab diorang selalu full dan syaratnye baby mestilah 26 weeks and above.
 ok, ini Link Vision College kalau u all berminat boleh la contact ok =)

sangat tak sabar nak jumpa si kecil ini.
moga kamu sentiasa sihat dalam tummy mommy and kelahiran kamu dipermudahkan Allah.
Insyaallah amiiinnnnnn.....


22 comments:

ciksuen said...

semalam i cek up pon, baby i dok buka2 mulut. doc kate die bg salam agaknye. hehe

Wawa Yusoff said...

ahahaha =D
vokal training barangkali.. hehehe
comelnye kan tengok dia mcm tu..

e k i n ♥ y u s r i said...

x sbr nak tgk jugak

Wawa Yusoff said...

ekin : sila kan..sila kan.. sangat seronok tau. bila dah tgk camni, lagi x sabar nak keluarkan dia.. hehehe :)

CikNaa said...

wah best nya.. lebih kurang baby ciknaa je ni.. edd lmbt smggu je dr awk ea.. btw, comel tgn dia geget2 tu.. hehe.

Wawa Yusoff said...

cik.naa : lebih kurang la kita ye.. silap2 sama kita ni nnt... heheh

PUAN SUE said...

alaaa..comelnye dia menguap tu

Wawa Yusoff said...

sue : haha. tu la, geram sangat tgk nye :)

Miss Sunshine said...

Comel sangat....
Geram tengok...
Org kata kalau malu2, maknanya girl.. Hehe

Fariza said...

sgt comel gelagat dia :)
geram tgk

Liyana said...

comel nye.. x sbr nk tgu die kuar kan.. :)

aTy _faRed~ said...

ngah survey ni..:) tak sabar nak jumpe baby jugak...:)

Wawa Yusoff said...

Miss Sunshine : Memang geram sgt tgk dia.. :)

Fariza : kalau tgk video lagi geram tau :p

Liyana : sangat x sabaaarrrr :D

Aty : survey banyak tempat k, kat mana2 pun ok je.. ckp ngan baby jgn sorok muka tau :)

Shakina Farhan said...

bestnye...xsabar rasanye..:)

Wawa Yusoff said...

kina : sabar kina.. sabar.. 1st trimester tu yg kina kena jaga betul2 k :)

Aya said...

alahai comeynye.. x sbr nk buat 3D scan jgk :)

Wawa Yusoff said...

eheheheh, mekasih aunty :)
buat cepat, pstu share ye klu x keberatan :)

veesakura said...

sangat teringin nak buat 3d/4d scan. rindu nak jupa baby. hehe

ctmah said...

mesti xlena tidur kan...seronoknyeee

~ NANA ~ said...

alaaa bestnye! x sabar nk buat jugak...hehe

LAYLA ZAMRY said...

SALAM
murahnya dear rm 90 jer..
i buat kat klinik pakar rm150..
pic pulak dapat satu jer,,
sob..sob..neway dear jom kita exchange link!
http://mamacintapa87.blogspot.com/

n0rraslida alias said...

mmg murah kn, wa...comey tgk bby! aunty pn xsbr nk tgk bby...^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...