..::Wawa Yusoff::..: ..::Sunday Night::..

Sunday, December 18, 2011

..::Sunday Night::..

Hai, hai.. Sangatlah lamanye x buat ulasan merepek kerepek kat sini ye. Bizi gayanye. End of year 2011 sangatlah bizinye, kat ofis pun bizi kat rumah pun bizi. Sikit punya banyak pekataan bizi yg tujuannye utk betul2 mengatakan yg diri ini sangat bizi. Nampak x kat situ??

Now, bersiaran secara langsung terus dari Mc'D. Menemankan housemate buat kerja. Ye, itu juga termasuk dlm tugas2 yg bizi sperti dikatakan diatas. Tanggungjawab sangat! Ohok,ohok ;p. Alhamdulillah keadaan kesihatan semakin baik and don't be to shock when I said I still got the morning sickness symptom. Not just morning, sumtime it could be evening, night or noon. 23 weeks pregnant tp wa still muntah2 cuma x teruk mcm awal2 dlu.

Alhamdulillah, baby membesar dgn baik and kicking all the time. Sangatlah enjoy waktu dia kicking tu. Perut pun da nampak begegar je bila dia kicking dan menunjukkan perkembangan yg baik. Mommy and ayah just cannot wait to see u sayang.. The best part bila dia respon klu mommy ngan ayah panggil. Tp ofcoz la dgn mommy dia respon lebih.. Ayah x laku sangat.. Haha ;D

pinggang da start sakit2, tido mlm pun dah susah. Ade je yg x kena. Bab mkn lg la susah. Mkn byk sikit je siapla confirm keluar balik. Mkn sikit pulak mcm x ckup2. So skrg ni, telan je selagi boleh klu keluar pun mkn la balik pastu. Itu je kaedah nye sekarang.. Tp x kisahla kan.. Yg penting makan! Barang baby??? Sehelai stokin pun x beli lagi. Kitorang mmg plan utk beli bulan 1 ni sbbnye c ayah sgtla bizi on weekend. Jenguk2 and survey tu ade. Checklist baby pun dah selesai tinggal nak beli je. Eksaited?? Mestilaahhhhhhh...!!

Ok, entry terpanjang tanpa gambar. Hanya sekadar membuang masa sambil tunggu mirzal siapkan keje. Buat entry panjang2 camni sbb ketagih dalame xdpt merapu kat sini. Korang baca sampai sini ke?? Sini la yg wa tulis ni. Sini.. Abis?? Hahahahahaha. Mesti sunday night korang pun xbest kan?? Ngehhhhhh..!! ;p
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

aTy _faRed~ said...

betull..!! saye pon dah start sakit pinggang n tulang montot..tak tahan gak..lagi2 kalau banyak sangat berjalan..:)

Norhayati Rostam said...

Wah..
lama tak baca blog wawa, dah jadi bakal mummy ye.
erm..kalau jadi dulu, mau nye seangkatan kita ni kan.
haha.
btw, congrats dear.