..::Wawa Yusoff::..: ..::Jacob vs Edward::..

Friday, November 25, 2011

..::Jacob vs Edward::..

fuh, tajuk entry mmg dah cukup utk bgtau korang entry ni pasal ape kan...? twilight la ofcoz.. tgh eksaited ni. hari selasa dah pegi cinema nak booking ticket. tp katenye belum lagi. rabu br start selling. so rabu pagi mule la main click2 utk online booking. Session hari khamis semua dah sold out. kalau ade pun duduk belah depan screen. confirm sakit tengkuk. memang tak ah kan. so, kebetulan ptg ni nak gi checkup, mmg haruslah ku heret sekali c mirzal. mak dah pesan NO MIDNIGHT MOVIE lagi.. jadinye, kena la tgk petang2... x kesahla mak.. janji mak x keluar statement NO MOVIES DURING PREGNANCY... confirm memberontak...:p


 semalam ptg balik keje sampai ke malam sudah ku santak repeat Twilight Trilogy. amik mood. keh3. so ptg ni mmg sangatlah eksaited nak gi tgk sequel nye. worldwide phenomenon kata... haruslah terjebak sama. kan muahahaha :D


ptg ni gi tgk baby. samada........
Mirzal Junior or Intan Junior???

oh ye, Jacob tu sgt hensem. no, i'm not choose edward. sbb muka dia mcm jambu2 je. tapi Jacob sangat maskulin Yawww! mata pun cantik. mcm werewolf jugak :)


2 comments:

Suria said...

uwaaaaa...nape x suka edward..? edward baikkkk..cinta sejati bella, ekekekek...

kite pn x sabo nk tgk weekend ni...keh³.. sok review tau...hihi

Wawa Yusoff said...

klu bab cinta sejati mmg edward la. tp kalau psl rupe wawa pilih jacob. hehe

ok, esok review. itu pasti! :)