..::Wawa Yusoff::..: ..::Wedding BBF : Adawiyah A.Halim::..

Thursday, October 20, 2011

..::Wedding BBF : Adawiyah A.Halim::..

Last Weekend, alhamdulillah wawa dapat attend wedding one of the BBF iaitu si cantik Adawiyah A.Halim. Sangat teruja ok. Wedding dia sangat meriah dan besar. errmmm camne nak describe wedding dia besar..?? oklah, senang ckp besar-besaran.. *ape2lah*

Wedding adawiyah sangat sweet colournye tau x. Soft pink + Purple. Siap ade lantern lagi tau. ok, tgk gambar dulu.

betul tak wa cakap?? Sweet kan..?

pelamin yg simple tp sangat cantik, xde nak kain2 mengelembai bagai, just gantung ribbon + crystal je. Pastu kan, wa suka sangat tgk baju bridesmaid dia. hik3. Polkadot kaler Pink.. Cuteeeeeee....!!!!

kain yg seperti alas meja itu adalah bajuku. *pedulik hape* 

Yang paling wa suke Ofcoz la si pengantinnya.! hehe, cantik ok. baju dress purple dengan makeup yg sangat natural. pastu kek dia pun cantik jugak. Offwhite fondant Cake dengan Fresh Flower sikit. Goodie beg dia pun best. V- Bag yg sama coraknye dengan wedding Card dia. Dan yang paling wa suke.... Guestbook Gift, sebab dapat majalah Anis.. ada gambar adawiyah lagi tau dalam tu. adawiyah jadi model baju kurung.. hik3 :p

Tak sempat nak jumpe hidayati farhan, dba dengan S.nFariza. wa datang lambat, nak dekat pukul 2.30 kot baru sampai wedding adawiyah. xpe2, berjumpe dikenduri yg akan datang pulak k!



9 comments:

Fariza said...

bestkan g wedding adawiyah. semua cntik :)
insyaAllah kita akan bertemu 1 hari nanti :)

erin moshimoshi said...

ruginye .. :(

.:shura shushi:. said...

dapat majalah ANIS..wah..!

.:shura shushi:. said...

dapat majalah ANIS..wah..!

K.I.N.A said...

ada mmg cantik!

cha said...

i pn br cadang nk buat kek off white cmtu. simple je :)

Wawa Yusoff said...

Fariza : yup, sangat best. nnt kite jumpe k :)

erin : no worry dear, Ramai lg BBF yg tgh tunggu turn ni. hehe :p

Shura : Yes! unik kan? x penah lg wa dpt magazine as wedding gift..

Kina : so true! mmg cantik.

Cha : U buat la camtu yang. Less is more right..? heeeee..... :)

UyaRayza said...

owh ada model eh...aah la mcm meriah jer weddingnye hehehe

Adawiyah A.Halim said...

thnks wawa sbb sudi dtg tau =)