..::Wawa Yusoff::..: ..::Things I Like @ Bertandang Ceremony::..

Monday, October 3, 2011

..::Things I Like @ Bertandang Ceremony::..

 Entry kali ni xde nak cite panjang. Just nak bagitau seperti yang bertajuk di atas.

Lets Pictures do the talking. eceh. dasar pemalas mmg mcm ni :p

Kami di arak oleh si comel yg kami pun tak tau mereka ni ade :)

Kejutan untuk kami.
Hiburan tarian dari anak2 kecil, buat kami senyummmmmm sepanjang majlis :)

 Kami ade bridesmaid & best man yg menjaga keperluan kami dengan baik

Baju kami sangat cantik... sangat..sangat... cantik!

Makeup yg sangat Simple and nice!

 Mak andam kami Pn.Yusra yg sangat lembut dan baik. 

 DIY handbouquet yg sangat saya suke!

 Baju cantik ni membuatkan saya rasa seperti Puteri Keraton :)

 Kehadiran keluarga dan saudara yang menghantar

 Kehadiran kawan2 yang saya sayang!

My DIY guestbook yang hampir penuh diconteng :)


Last but not least......

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

 Photoshoot kami sangat menyeronokkan :)


All I can say is, Majlis Bertandang kami sangat sempurna dan I rasa sangat berterima kasih kepada Keluarga Mertua dan husband yang susah payah menyediakan majlis besar seperti ini... Sepanjang atas pelamin, I rasa sangat bertuah sebab majlis bertandang yang I lalui adalah lebih indah dari majlis yang I impikan...



4 comments:

Fariza said...

xda nk komen.
mmg cantik !!!!!!!!

Wawa Yusoff said...

alahai... seganlah.. mekasih sesangattt :)

Angah86 said...

wah canteq sgt bdk kecik ni.. :)
Taniah ye.. :)
<3

nur said...

comel sangat pengiring kecik2 tu..pengantin jugak sangatt cantik..congratz ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...