..::Wawa Yusoff::..: .::tidakbertajuk::..

Sunday, September 25, 2011

.::tidakbertajuk::..

Hai all. Humn. Sangat lama x update blog kan. I tau. Sorry, kesihatan x berapa baik. Mabuk sangat teruk. Memula morning sickness, pastu dia tukar jadi evening sickness but now all day long. Morning, evening and midnight segala. Mabuk dan muntah sahaja. Entry ni pun update thru BB je.. Nak on laptop pun jadi x daya.

Sekarang ni dok baring je dlm bilik kat umah mak. Husband kena keje plak time wiken mcm ni. Dpn umah ni ade kenduri kawen. Tp I x dpt tlg ape2 pun. Semalam mak bidan dtg urut coz I sakit bwh perut yg melampau. Nak jalan pun x leh. Rupanya baby turun. Sbb tu sakit semacam. Maybe I melasak last week. Buat keje, kemas rumah mcm xde pape dlm perut. Now, dah sakit br tau takut yg dlm perut tu ade org. *sigh*

Ptg ni plak nak pindah2 brg kat rumah baru. Rumah sewa la. Belum mampu nak beli rumah, masih dlm perancangan. Insyaallah, mudah2an allah membuka pintu rezeki buat kami. Tp proses nak pindah2 brg ni pun x dpt la I nak tlg sgt.. Humn. Sorry kepada kwn2 yg jemput mkn2 and open house. Keadaan x mengizinkan I utk join.. Sorry again..

Sebenarnye I ade sgt byk cerita utk update. Byk jugak gambar. Tp I x sihat.. Insyaallah, nnt bila sihat I update k. Ramai kwn2 ckp, masuk 3 bulan nnt hilang la mabuk ni. Now I almost 11 weeks, 2 weeks to go. Moga allah permudah kan segalanya..

Insyaallah, amin.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

me220784 said...

babe semoga ko sihat bila nak masuk 3 bulan ya. ajar aku update blog thru bb nanti. :)

~ NANA ~ said...

take care k dear...i alhamdulillah so far xde mabuk2 lg...juz selera mkn je menjadi2...hehe

nida-razak said...

wawa..jaga diri tau..jgn wat kje lasak2 sangat...tke care =)

Hernee Nazir said...

alahai siannye wawa..take care ye..sy pn dlu morning sickness truk smpai 3bln..xleh nk msk sgala..