..::Wawa Yusoff::..: ..::The PINK Book::..

Friday, September 9, 2011

..::The PINK Book::..

Ehem2. update blog lagi ke..? eceh :)

Lunch hour lagi 5 minit. kira dah la tu... hari jumaat mmg best. sebab rehat sampai 2 jam 15 minit. ape nak buat? tidola best kan. Opis pun sekadar kat sg.buloh. nak jenjalan kemanalah sangat. Ingat ade ke tempat yg best, nan ado.... Kalau opis kat KL lain la kan. mcm2 tempat bleh pegi. nak  nye klu dpt keje kat area Medan Mara. Memang x kan ade kat opis la jawabnye. Menyogo jela kejenye... Tu pasal i x dapat keje area sana. niat tak baik tu dah ade :p

yes. melalut mmg pandai.
Masa gi klinik kuang haritu kan, sekali lagi kitorang mintak nak cek. tp akak klinik tu kata x payah sebab test tu dah mmg betul and dia kata lagi kalau nak buat test jugak kena bayar RM 20. So Mirzal kata dia nak jugak i buat lagi sekali. pasalnye dia pun mcm was2 je dgn result test yg kat umah tu. I follow jela. I pegi jumpe nurse dia pun kata x payah buat, jumpa doktor and explen yg i nak buat jugak sebab result kat umah tu blur. Sebenarnye mirzal yg berkeras ak suruh i buat 2nd test. Lepas je buat urine test tu tunggu dalam 10 minit kot result dari makmal. Nervous dia mcm nak nikah tau. sirious x tipu.. padahal buat test kencing je pun. hahah :D

Kan i ckp masa kat rumah i x eksaited pun sbb instinct kuat kepada NO
Bila dapat je result dari makmal and tulis Positive and bulat besar2 kat perkataan POSITIVE tu masa tu i punya nak melompat tak boleh nak cakap la. tp kena behave sbb ramai orag keliling nnt kan org kata macam i sorang je yg beranak. Ah, x kisahla tp happy nye tuhan je yg tau. Mirzal pulak senyum x lekang dari bibir. sampai  i tergur la supaya berhenti senyum. Dia boleh tanya balik kat i yg dia tengah senyum ke.. Happy betul dia :) 

So kitorang terus gerak ke Seksyen Klinik Ibu dan Anak utk buat buku PINK

*
*
*
*

*
*
*
*
Tadaaaaaa.....!!



So dalam family i sorang je la yg ade Buku PINK ni. sebabnye i sorang je yg checkup kat Klinik kesihatan. Kakak I semuanya checkup kat private pasal dorang punya klinik panel. Mcm i and husband kerja fully government jangan mimpilah nak panel bagai. tu pasal susah nak MC. eh??

To my beloved sisters and family thanks sangat sebab pesan kat wa mcm2, jaga makan, jaga perangai, Jaga MULUT hehe. Dah pregnant pun i tak reti bwk diri lagi, angkat kerusi meja segala masa raya haritu.pastu semingu sakit kat bwh perut.And utk husband, thanks layan kerenah wife dia yg memang macam..macam..macam sangat nih. Love U laa..!

For those yg wish congrats, Thank u so much! and ade yg pesan jaga diri semua i sangat hargai pesanan u all.. ade jugak yg ckp i senag mengandung. Yes, alhamdulillah Allah beri kami rezeki anak dengan cepat dan I doa u all semua juga akan  sihat sentiasa and may living with lovely cuties babies soon. insyaallah amin :)

LOVE YOU....!!!!


7 comments:

n0rraslida alias said...

bestnyer! thniah wa! akk tumpang hepi....:)

Hunny Kitty said...

bila la ai nak dapat buku nih...huhuhu

"cikkin" said...

tahniah wawa..=)
kite pon da ade buku pink..hihi..take care..=)

rara pinkmafia said...

ramai yg buat entry pasal buku pink ni.

Amanda Eltiqaz said...

wah..tahniah2~ welcome to the club! hehe..preggy mum's club ^^ Masa mengandung kena bnyak bersabar tau. Sy dh 32 minggu pregnant..also first time. Sgt excited nk tgk baby kuar.. ^^

kAseh Mir'Ha said...

mmg ekpress rakyat k0 mak ngah! hahaha...tahniah wa~

~Lieza~ said...

tahniah wawa...=)