..::Wawa Yusoff::..: ..::Hari Raya yang takde gambar::..

Tuesday, September 6, 2011

..::Hari Raya yang takde gambar::..

hey korang :p

teruja x wa update blog..? kahkahkah :D
Last update 24 ogos. phewww. lamanye x tgk blog. Update nak wish selamat hari raya pun xde :(

Sempat lagi x? sempat tak..?? Sempattttttt


ok. sebenarnye nak ckp tu je. Selamat hari raya Aidilfitri buat semua. Maaf zahir batin kalau2 ade yg terasa hati dengan penulisan wawa atau ape sahaja cerita yg pernah wa publish kat blog ni. Sebenarnye apepun yg wa tulis hanya lebih kepada personal life, langsung xde kaitan dengan siapa2. 

Lama sgt x update blog. sampai x tau nak tulis ape. ye..ye..blog mmg sudah terabai akibat kesihatan yg x berapa nak baik. bizi berhari raya juge salah satu sebab blog x update. Dari ahad sampai ke ahad wa ngan mirzal tnggalkan rumah. Isnin ponteng keje. penat!

my first year raya as a wife memang sgt bessstttt...!! tp gambar raya kami berdua xde. memang kasihan. kalau tahun lepas raya punya update kemain lagi gambarnye.. 

Raya sebulan kan..? ok, sempat lagi nak amik gambar pastu tempek kat sini.

bye :)



4 comments:

Fariza said...

selamat hari raya. maaf zahir dan batin. :) he3

Wawa Yusoff said...

fariza : Selamat hari raya dear... :)

Hunny Kitty said...

SHRA MZB!

EiDa_wAn!e said...

huwaaaaaaa ... samer la .. disebabkan ciken pox yg meninggalkan parut pada kami berdua .. raya pun asing2 .. xdt nk amik gmbr ngn hubby ter-chennntaaa .. hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...