..::Wawa Yusoff::..: ..::Wedding Review # 5 ::..

Tuesday, August 23, 2011

..::Wedding Review # 5 ::..

haiho!

sangatlah lamanye x update blog. almost a week kalau x silap. mmg x pernah la abaikan blog sampai lama mcm ni. oklah, x nak hutang2 entry lagi dah. kali ni nak update pasal bersanding yang berlangsung pada 3 Julai 2011.. what a wonderful world... *tetibe*


I love my Pelamin :)
Pelamin nikah : 2 Julai 2011

Pelamin Bersanding : 3 Julai 2011

ada kisah disebalik pelamin. korang tau tak, lepas nikah masa tgh buat outdoor mak call bagitau pelamin ni roboh... Yaallah, masa tu dalam hati mmg risau sgt. tp xdela mcm kelam kabut or risau ke ape. Just risau sikit and redha je..

masa balik je dari outdoor tgk keadaan pelamin, masyaAllah.. abis roboh! board yg atas tu mmg patah 2, ada tiang bunga 4, 2 patah. subhanaallah, x tau nak ckp mcm mana. FYI, pelamin atas ni adalah pelamin baru selepas roboh. Cik.Tham bgtau dia akan tukar board yg atas tu dgn besi chrome. Which is pelamin ni mmg akan jadi totally lain dari yg wa nak. Nasib baik kat rumah ada 2 pelamin. So wa mintak kat cik.Tham utk guna board pelamin nikah replace yg patah tu. So, terhasil la pelamin atas tu. Cuma size dia kecik sikit dari pelamin asal.

ok, ni gambar pelamin asal sebelum roboh.
Yg atas tu nampak kecik sikit kan compare dengan pelamin asal ni..? ok, tiang bunga (mcm ade rumput) tu patah 2, Chandelier pun abis pecah. Jadi semua tu amik jugak dari pelamin nikah utk replace.
akibat roboh, biarlah kami sahaja yg tau. Taknak buat bad review. Tp bukan sebab vendor pelamin. Vendor butik pelamin ni mmg best. Memang berani wa nak recommend kat orang. Mungkin nasib wa kot. Tapi apepun, alhamdulillah, pelamin jadi balik keadaan asal cuma kecik sikit. tp wa suka. cute!


9 comments:

Fariza said...

:) cntik pelamin itu.
xpelah. dh nasib kan. dia buat pun ok.
simpan shj ya. anda dan yg berkenaan shj tahu.

Cik Lijah said...

hihi...nasib baik pelamin anganku tak musnah trus....

tp ok je dear pelamin baru tuuuuu.....dan suka sgt2 bantal nikah tuu....hehe

anaztasias nora aira said...

yang penting selamat semuanya kan =)

tqahmisdar said...

suka pelamin yg baru tu..lg berseri2 n cute! =)

kaklong said...

kak long tergoda la ngn pelamin nikah cik wawa....jeles tau!

xpe la, jnji selamat majlis tu k

Adawiyah A.Halim said...

yg penting majlis wawa jln dgn lancar =)

Wawa Yusoff said...

Fariza : Mekasih

Cik.Lijah : at first tgk keadaan pelamin tu mmg perkataan itu la yg terlintas dlm fikiran.. hihihi

Nora : alhamdulillah..semuanya selamat..

TQah : yup,setiap ygberlaku ade hikmah. terus dpt pelamin cute tu. hehe

kaklong : wawa pun suka dgn pelamin nikah. walaupun kaler dia oren terang. xde feeling2 ayu pun.. haha

Adawiyah : Alhamdulillah, majlis lancar..cuma lauk x cukup.. kihkihkih :p

Wawa Yusoff said...

Fariza : Mekasih

Cik.Lijah : at first tgk keadaan pelamin tu mmg perkataan itu la yg terlintas dlm fikiran.. hihihi

Nora : alhamdulillah..semuanya selamat..

TQah : yup,setiap ygberlaku ade hikmah. terus dpt pelamin cute tu. hehe

kaklong : wawa pun suka dgn pelamin nikah. walaupun kaler dia oren terang. xde feeling2 ayu pun.. haha

Adawiyah : Alhamdulillah, majlis lancar..cuma lauk x cukup.. kihkihkih :p

Lynn said...

cantiknya..^_^ bilalah nak dapat cemtu jugak..ngehehe..

perkara yang ditakuti owner belog ni..