..::Wawa Yusoff::..: ..::Merepekkerepek::..

Saturday, August 13, 2011

..::Merepekkerepek::..

hai, selamat pagi. Dah mcm MHI pulak starting.

hurmn, ape nak borak eh pagi ni? nak menulis tp xde idea. jadi mari kita menaip apa saja yg terkeluar dari tangan. sejak sahur td tak tidur. mengemas rumah.Mood harini menjadi2 pulak. baju sume settle cuci. hari ni nak buat kuih.

Semalam buka puasa umah mak, ramai2 dengan adik beradik, ipar duai. semua ada. best. lauk banyaakkk sangat. balik semalam tapau la sikit. untuk sahur. tak payah masak. Tu yang tetibe rajin nak buat keje tu. pukul 5.30 pagi dah sidai baju.. hebat tak? hebat tak?

korang dah shopping raya..?? wa belum lagi. tunggu duit bonus. Baru syiok nak shopping. Nak beli baju raya je. sepasang je kot. yeke..?? no..no.. jangan percaya. 3 pasang mungkin. matila kalau laki aku baca.. Mesti nnt gi shopping dia akan kata "Alamak, beg duit tertinggal kat rumah".

Album wedding dah siap. OP dah bagi pada kakak. tak sabar nak tengok. tp disebabkan harini kena buat kuih. terpaksa la tunggu hari Ahad. Gigil ni nak tgk album. dapat je album, terus nak buat review wedding. ade hutang lagi 2. reception & bertandang. tu secara kasar jela. Nnt korang tengok jela entry review tu mesti ade susulan2 entry yg lain. DIY la, Handbouquet la, Baju nikah la. hesh. banyak lagi. And entry yang korang akan terkejut nnt adalah Pelamin Roboh pada hari nikah. ye, sekian~

Confirm korang muntah baca wedding review nnt. ok. dah puas merepek. Manalah awon ni. kata nak jemput gi beli barang kuih. tak sampai pun lagi. hurmn, sempat lelap barang sejam, dua. Tak agak2 nak lelap pun.

ok korang. c u next entry.

have a grape day. Love u :)



5 comments:

n0rraslida alias said...

wah...wa....cayalh! mmg hebatlh....xtito lgk...dr sahur tdk! hik.....xsbr nk tgk sumer2 tue.....jgn luper erk...review....hikkk....;)

Wawa Yusoff said...

n0rraslida alias : hehe. hebat kan? dah seminggu mcm ni, xleh tido lepas sahur. Bab review tu, no worry. mesti update punye.. :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

pelamin roboh???? tak sbr nk tggu :)

Cik Bunga ditimpa eksiden, huwaaa.. sedihhh :(

Sfarlina said...

mcm mne boleh pelamin roboh.. @_@

ctmah said...

wa...xsabar nk tunggu the next entry u :)