..::Wawa Yusoff::..: ..::Wedding Review # 4 ::..

Saturday, July 16, 2011

..::Wedding Review # 4 ::..


entry kali ni just nak tunjuk gambar je. Yang mana tema nikah wawa Peach + Red. Owh, sangat suka!! Family semua sporting gila pakai baju merah. memang agak garang utk majlis nikah. tapi, ada aku kesah..??? hehehe, cantek tau kombinasi warna tu.

I love u..!!!


Lovely Sista :)


GFF (girlfren forever)



ok, gambar atas ni plak memang tacing abis la masa ni. salam mak ngan bapak. adoi, puas wa cover xnak nanges, x leh tahan gak. lagi plak mak pun nanges sama... huuuwaaaaa :'(
bapak plak bleh lawak2 lagi, mungkin dia pun nak cover dia punya sedih kot.

bapak sempat jugak pesan kepada anak pompuan dia yang kecik ni ---->

pesan bapak : ingat, dah jadi isteri ni kena dengar cakap suami. jangan asik nak melawan je. Melawan ngan bapak xpe, bapak dah maafkan. dengan suami kalau melawan dosa nya lagi besar..

Adddoiiii... memang lagi bertambah nanges kot... :'(





10 comments:

Fizlynn said...

Wawa congratulations...semoga bahagia hingga ke akhir hayat....sorry tak dapat datang, dah plan nak datang tapi akak kena kerja pulak...

Hidayati Farhan said...

alahaiii, sedihnya pesanan bapak tu wa. ahahaha. waa, merah menyala gitu :D

MiYOKO SuKi said...

congrats

Puan El said...

comelllll...~~!! suka.....el nk kek wawa la...geram. suh hubby el snap aritu..

etty said...

alamak, i touching pulak dengar nasihat u wa.....*edisi selalu melawan suami.

anaztasias nora aira said...

tahniah dear !! congrates :)

cikFM said...

sedih kalau bapak cakap cam tu kn..

Wawa Yusoff said...

kak salina : Thanks kak :)
yati : tau xpe, sedih pun ye, MAKIN takut pun ade gak. hehe :)

Miyoko Suki : Thanks darl..

EL : alahai, kek simple je tu. xde betingkat2 pun.. :p

etty : hahaha. mcm berbau ugutau nye advise tu kan.. kih3 :p

nora : Mekasssihhhh..!!!

Cik.FM : yup, confirm air mata sedulang :D

Puan El said...

simple..that the word can describe everything...=)

liyana said...

comel je pesan bapak tu.. abah yna x ckp ape2 pun, just salam je, mak je yg nangis beriye, huhu sedih kan waktu ni, mcm nk pegi jauh jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...