..::Wawa Yusoff::..: ..::Wedding Review # 3 ::..

Saturday, July 16, 2011

..::Wedding Review # 3 ::..


Alhamdulillah.. 2 Julai 2011 jam 11.00 pagi terikat lah sudah kami sebagai suami ister. Moment yang memang x kan kami lupa. Perasaan yang memang x pernah kami rasa. Sehari sebelum nikah mirzal masih bekerja. Half day la tapi. memang 3 hari sebelum nikah kitorang x bercakap sangat. call xde, SMS jauh sekali. memang masing2 nak tenangkan diri. Gila neves kot. hehe.

Start Makeup dalam 9.30 pagi. Cik,Tham lambat sampai. Sepatutnya pukul 8.30 dia sampai dah. Sementara tunggu cik.tham sempatla tuam ais lama sikit kat muka. Lama jugak. Hampir 30 minit jugak dapat tuam. Hasil dr tuam tu mmg muka sangat selesa. makeup pun cantik je fllawless pastu bila dah petang2 pegi buat outdoor pun makeup tu masih lagi cantik and muka kurang berpeluh. korang patut try buat mcm ni masa korang nak kawen nnt. Memang berkesan tau. Selesa sangat muka korang nnt.

Mirzal sampai surau awal sejam. okla. dia nak
rehat2 dulu and tenang2 kan diri. Memang septutnya buat mcm tu pun utk groom. so that diorang x kan kelam kabut. ni kalau sampai dah lewat pastu terus nak lafaz akad tu yang jadi kalut sikit tu. Tapi kali ni, bride pulak yang terlewaaatttt... hehehe. Sampai je ustaz terus mulakan upacara nikah.
Perasaannya...?? Hanya dia yang tahu :)

Selesai je nikah,mirzal terus buat soalat sunat. Wawa pulak terus gerak balik ke rumah. Ye, acara batal air sembahnyang wa buat kat umah. Sebab ada pelamin nikah. Jadi sampai je rumah cik.tham tuochup kat muka sikit lagi and wa terus tunggu dia kat pelamin. Nervous tak hilang lagi masa tu. hehe.
Penyerahan Mas Kahwin : ASB akaun.

Senang, tak payah pakai cash. biar je duit tu beranak. hehe :)

Batal air sembahyang : Gelang

Incik, terima kasih ye. Sayangggggggg kamu!!!

Hadiah untuk nya : Cincin


Alhamdulillah..


8 comments:

miey anna said...

tahniah dear..terharu tengok gambar ni...wahh ^_^

~ NANA ~ said...

congrats....da jd isteri org pon kita kn? hihi

Fariza said...

ALHAMDULILLAH
;))

wawa yusoff said...

miey anna : thanksss :)

nana : kan..?? mcm x percay. rindu tau nak DIY.. hehe :p

Fariza : alhamdulillah... :))

kAseh Mir'Ha said...

penuh dgn muka nerves je k0 wa... =p

Sfarlina said...

congrats on your wedding!

cikFM said...

wawa.. good idea la bg asb tu.. hehe

Wawa Yusoff said...

Kaseh Mir'ha : nantikan detik gelabah ko pulak :D

Sfarlina : thanks dear! :)

Cik.FM : hehe. x payah risau hilang cash. kan da banyak kes sekarang pengantin hilang duit..