..::Wawa Yusoff::..: ..::Wedding Review # 2::..

Friday, July 15, 2011

..::Wedding Review # 2::..

mood kawen x hilang lagi. masih mahu bersenang2 dan merehatkan diri. semalam baru masuk keje. Bestt wooo cuti lama2. Yang buat cuti tu bertambah best sebab sekarang dah berdua.. cuti sama-sama..lepak sama-sama.. bila kena pegi keje semalam memang liat sangat...!!

lunch hour yang panjang dihari jumaat. sempat la nak taip serangkap dua.. Blogwalking td nampak la Blog VEE, Wedding dia serentak ngan wawa... dia da banyak update dah. memang kategori dasar pemalas kot wawa ni.. hehehe..

Curi masa makan ckit utk update. Bila balik rumah nak bukak laptop pun jadi malas.. heheh. sebenarnya x tau nak start wedding review dari mana. Macam2 nak diceritakan. Lagipun gambar belum watermark lagi... Gambar dari OP mmg sah2 la belum dapat.... takpe2, buat lepas rindu korang dulu.... hehe

|
|

|

|

|
|

|

|

|

|
|
|
|



Selepas akad, Sebelum acara Batal Air Sembahyang


YESSS..!!! dah kahwin!!



boleh ke mcm tu..?? agagagaga :D




Review berikutnya akan menyusul malam nnt... :)



10 comments:

Linda Yusoff said...

cantik...cantik..gorjes

Wanie said...

alhamdulillah tanhiah :)
cantik same padan ^^

veesakura said...

wawa, gojez sangatt!! more piccas pls..vee baru start 1st review jer. yang lain tu, just isi ms lapang. hehehe. neway, congrats ya dear! kitorang tengah bermalasan jugak nih memikirkan dah start keje isnin nanti :p

norinaomar said...

comel 40juta kali...tahniah Wawa

♥ Kasut Pink ♥ said...

Bestnye bestnye.. nape turn kite lambat lg ni.. haisshh..

neway, berseri jer wawa.

Wawa Yusoff said...

Linda Yusoff : hehehe. Thanks dear :)

Wanie : alhamdulillah... Mekasih!! :)

Vee : amboi, byknye entry isi masa lapang.. alang2 tu buat la review sekali... hehe :)

Norinaomar : Terima Kasih 88 juta kali..! up sikit..! haha :D

Cik.Pinky : aiceh... sabar..sabar...:)
Thanks dear!!

kaklong said...

tahniah yer cik lelabah..heheheh...wah, sekrang semua berdua yer....hebat la!

jeles tau...ok hope semua ok...

bahagia kekal selamanya..amin.

kaklong said...

tahniah yer cik lelabah..heheheh...wah, sekrang semua berdua yer....hebat la!

jeles tau...ok hope semua ok...

bahagia kekal selamanya..amin.

cikFM said...

comel la wawa.. eh muat ek bantal tu duduk 2 orang..

nida-razak said...

wawa...cantiknya...congrats dear.. =)