..::Wawa Yusoff::..: ..::Wedding Review # 1 ::..

Friday, July 15, 2011

..::Wedding Review # 1 ::..

cak!!
eceh, dah 13 hari kawen br tehegeh2 nak update blog. lagi mau tersengeh2 seperti mahu kena lempang sahaja kan...?

ok, untuk starting Kami nak say thanks dulu kat semua yang terlibat untuk majlis wawa & mirzal yang berlangsung pada 2,3 dan 9 julai 2011.

Special thanks to KELUARGA kedua-dua belah pihak. Memang diorangla tonggak utama untuk melaksanakan majlis kami.

Kepada family wawa yang sangatlah kusayang. eceh, memang Allah sahaja yang dapat membalas semua jasa baik korang. dari awal persiapan hinggalah selesai majlis. Majlis nikah dan resepsi yang dijalankan sangat lah sempurna di mata kami. Kalau nak cakap kat mulut memang sampai berbuih pun tak habis rasanya nak cakap terima kasih.. Moga allah berkati kita sekeluarga.. insyaallah, amin.

Kepada Family mertua, Kami tak tau macam mana nak terima kasih. Majlis Bertandang di Seremban sangatlah meriah dan diluar jangkaan kami. Banyak kejutan dan yang paling buat kami segan dan terharu adalah terlalu banyak Penaja.. heheh. Thanksss sesangat..!!!

Kepada My Pengapit cik. Shida Hassan dan PA Cik. Puteri Aton, diorang ni la yang wa heret ke hulu-ke hilir. pegi buat inai, angkat barang, beli cake, and macam2 la lagi. diorang banyak tolong. Dan bila ada diorang ni wawa dapat elakkan dari menggangu family yg tengah buat kerja. Tak payah la nak angkut kakak or mak untuk temankan wawa.. so dorang bleh focus kat keje-keje rumah yang lain.

Kepada semua saudara mara, kawan-kawan dan kenalan.. Terima kasih kerana sudi datang meraikan majlis kami. Sangat terharu bila ramai yang datang, dan hadiah yang semua berikan tu sangat lah kami hargai. Setiap hadiah yang kami bukak tu akan buat kami tersenyum dan rasa sangat terharu. and thanks jugak kat semua kerana sangat Sporting memenuhkan Guestbook kami :)

Kepada BLOGGER... alahai.... mereka ni semua cute-cute tau.. sangat terkejut bila tengok diorang datang. memang terharu sangat. kitorang hanya kenal di dunia blog sahaja and tetiba diorang datang majlis wawa, sangattttllaaahhhh terharu!

Hidayati Farhan, Adawiyah Halim, Cik.Ain Reality Dewi a.k.a DBA dan Puan.EL

Thanks again korang sudi datang and thanks coz sudi buat review utk wedding wawa..
ehehehe :)

Thannksssss...!!
XOXOXO..!!



Next Part : Akad Nikah



6 comments:

aishahNewdestiny said...

Tahniah !!

semoga bahagia hingga ke akhir hayat
^_^

Cik Kasut said...

intan sori xdapat p masa blah intan En. Sandal mc lagi da...masa blah laki dia kusus lak kt tanjung malim...nak balik jem lak..hehehe u know y ler kan :)

Wawa Yusoff said...

aishah : Thanksssss...!!! insyaallah, amin :)

cik.kasut : owh, ingatkan tak datang sebab pegi berhimpun sekali.. haha :D

Cik Kasut said...

hahahah boleh jer nak join diaorg bearak depan umah tu...cuak ko...dengan bunyi siren polislah ambulanlah helilah...

tp kite ada ler buat wish kt intan...hehehe...walaupn x p kan... :( cube ler tgk....hahahha temalu sudeh

Adawiyah A.Halim said...

hehehe..mst kena dtg umh wawa...rumah terlalu dkt..kalo xdtg nama nye..cari penyakit la tu..hahahaha...

liyana said...

congrats wawa n husband
2 july pulak adlh mjlis bertandang sy.. hehe dekat2 je eh :)

congrats again! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...