..::Wawa Yusoff::..: ..::Sempat ke Tak ni::..

Friday, June 3, 2011

..::Sempat ke Tak ni::..

hai korang..korang and korang.. senyum dulu. yup. mmg sangat happy. alhamdulillah setakat ni apa yang dirancangkan berjalan lancar dan wa sangat berdoa lancar hingga ke hujungnya.

first of all. wawa nak thanksssssss sesangat kat korang yang tolong LIKE picture wawa untuk Contest tu ye. terima kasih sangat. for this entry wa just nak update my DIY progress.

Alhamdulillah dah banyak yang selesai. hari Rabu wa cuti. Cat bilik. sendiri buat tanpa bantuan. Sangat puas hati. Tak perlus susahkan orang lain and the good thing is tak berhutang budi dengan orang.

SweetyPinky :)

lepas tu hari khamis badan terus JAMMED. mau x nye. sakit badan la. Penat sangat tau x. Terus E.L hari khamis. hehe. Hari khasmis tu xdela rehat pun. selesaikan pulak pegi beli Jajan doorgift si comel. Malam tu ssempat jugak la packing dalam 100++. buat berdua dengan kakak.

 siang khamis tu wa da start nak DIY untuk hantaran. memula tu bongkar dulu barang yg ade.. biasalah kedekut sikit. hehe. tengok ape yang wa jumpa.

 and OLD BEAR BOUQUET yg pernah wa dapat around 2006 rasanye. So mcm cantek je nak guna untuk props hantaran. jadi wa rabakkan je la. dah tu nak buat ape simpan lelama. ye tak?

ok dah selamat. So korang tunggu je la hantaran wawa nanti ye. hopefully comel.

yang ni pulak tengah DIY doorgift untuk Pihak Mirzal. Selesai buat dah. tinggal nak masuk paperbag je. happy sangat dah settle bab ni.

alaaaaa...yg ni x payah explen la. dah pemes sangat dah ni.. korang pun ade buat kan.. Wa plan nak buat hiasan tangga. nak buat dalam 5 biji. baru siap 1 je. camno tu..? agak2 kalau x sempat, wassalamu jela.... Tapi kalau boleh nak siapkan jugak. suka sangat pomander ball ni. hopefully sempat la siapkan.


Final, GuestBook. baru je siap jilid. baru dapat tadi. memang minta kosong jela sebab nak DIY lagi nih. untuk rumah wawa and Mirzal. yang ni memang kena kasi sempat jugak. aduisshh. panjang lagi rupanya kesah DIY wawa ni.


oh, ade satu lagi. VEIL baru je potong. tinggal nak jahit renda segala... Hnnsss..Hnsssss..kembang2 hidung tahan cuak ni....




6 comments:

Adawiyah A.Halim said...

tak sabar nk tgk hasil DIY Guestbook tu..heeee

wawa yusoff said...

Ada, yup. X sabar nak siapkan. Hehe :)

mizzura said...

ala kita lum sempat cat rumah lagi.. wawa rajin bagila tips mengecat pulak :-)

Wawa Yusoff said...

mizzura : Tips untuk mengecat ialah PAKSA DIRI.. hehehe :)

EiDa_wAn!e said...

darling , jgn kerja kuat sgt k ...
u kena save energy utk big day tu ...
tido kena cukup , makan ..
i baru lalui 2 minggu yg sgt2 memenatkan ...
specially kat umah i aritu , mmg rasa nak flat gilerrrr ..
PENATTTT !!!
save ur energy tau dear !
BTW , happy wedding !! hihi

wawa yusoff said...

IEDA : thanks sangat. i try untuk rehat tp x boleh. ade je benda nak pk and settlekan.

hopefully a week before the big day i can have enough rest. thanks again dear :)