..::Wawa Yusoff::..: ..::My mind is @ Home::..

Friday, June 17, 2011

..::My mind is @ Home::..

ehem2, selamat hari jumaat u oll :)

14 days to go. dag.dig.dug!

semalam xde buat ape2 wedding project pun selain menghabiskan masa menghadap si cantek manis yg ade kat umah tu. dia dah balekkkk....! rindu sangat..!!!
dah lama tau x jumpa dia. masa my sis bwk dia balik PJ dia sangatla halus. pastu semalam dia balik badan dia dah tebal... :)

mata mana sayang...??

comel kan..? inilah my cute hunny bunny.. kat ofis buat kerja asik ingat kat dia je. baru 3 bulan. sekarang dah pandai senyum senget dah. Tak sabar nak tunggu pukul 5..

!
AINA fAQIHAH


Cepat sikit besar sayang...





boleh kita gi shopping.....!!!





Mak Bee dia memang setan sikit. hahahaha :D


:)




4 comments:

Anonymous said...

hehehe..
selamt mengaku dlu..:p
~jijIe~

♥ Kasut Pink ♥ said...

Alahai kiutnye.. klu besar skt confirm wawa amik die jd flower girl kan..

UyaRayza said...

comelnyeeeeee hehehehe

norinaomar said...

mintak daging sikit..

wah bestnya wawa dah cuti,moga dipermudahkan segala urusan..mesti dah dup dap dup ni..



http://noipunyablog.blogspot.com/2011/06/potong-rambut-secara-paksa.html