..::Wawa Yusoff::..: ..::Quick Update::..

Thursday, June 30, 2011

..::Quick Update::..

Morning semua..

hanya tinggal ESOK SAHAJA untuk menjadi Seorang CIK

Perasaan..?? Seperti burung sedang beterbangan dalam perut. Semuanya serba x kena.

Wawa dah pakai inai tau..! *blush*
hihkhikhihk :)

agak awal kan? ye, memang saja nak pakai awal. malam ni Butik dah start pasang pelamin. Rumah pun dah start sibuk dengan jiran2. so kalau boleh taknak la gantung tangan. nak jugak join diorang sibuk2 tu. Bila dah pakai inai malam tadi, malam ni boleh la tolong2 mana yang patut.


Just pakai hujung jari je dulu. yang lukis2 tu nnt esok malam baru buat.


tujuan utama nak bagitau. Wawa baru je Di add oleh Hidayati Farhan to became one of th BBF members.. Malu siiooott...! Blogging dah lama tapi still lagi bergerak secara solo.. hehe :)

Wawa da invite semua geng BBF. Kat FB Wall ye.. So korang semua dijemput hadir.

ini Link Wedding Card and MAP



Wawa kena OFF dulu. Kena kemas umah bagai. Japgi balik MEM BESAR kang rumah tunggang langang memang kena SEDAS DUA.. hehe

Chow..! Jumpa Korang semua nnt k..

XOXO..!!




5 comments:

~ NANA ~ said...

slmt menjadi PUAN :)

nk dtg tapi ahad dh keje la...hukhuk

zimie said...

congrats wawa!! im bbf too.hihi nak pergiiii tapiiii...;(

UyaRayza said...

aaa excitednyeeeee hehehe..sukeeee

Norhayati Rostam said...

Wahh...nak pakai jugak..
Ahad tak tau lagi dapat cuti ke tak wa.
Sedih ni.
huhu.
btw, tahniah nak jadi isteri orang dah.
:)

Adawiyah A.Halim said...

jumpe ahad ni yer pengantin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...