..::Wawa Yusoff::..: ..::Another BEE::..

Friday, June 3, 2011

..::Another BEE::..

Lebah Merah Jambu.

memang susah nak jumpa segala bentuk lebah yang bewarna PINK. ade beberapa entry yang wawa buat tentang gift yg wa dapat dari kawan2 and family. and setiap kali dapat apa2 sahaja gift Lebah Merah Jambu memang eksaited sangat2.
Semalam masa pegi jalan pusing2 kat Kedai barang2 perantin wawa jumpa Lebah Merah Jambu untuk deco hantaran. terus rembat 2 ekor! hehe :)

Sama kan mcm kat Banner tu.
Satu Lebah Kuning, Satu Lebah Merah Jambu. Suke!



6 comments:

anaztasias nora aira said...

comelnya lebah. waaaaaaaaaaaaaa beshnya jumpa weeee :)

kisah aku said...

lebah pink...kalau tetibe jumpa wawa sanggup tangkap dgn tangan x??? hehe

Hidayati Farhan said...

my auntie x bg. i suka rerama. nmpk cute kan. huhu, bee lg comel tang bontot tu. saddd, x bole

Wawa Yusoff said...

hidayati : awat your auntie x bagi pulak..? yela, orang tua2 ni mmg ade sebab kalau dia x bagi tu..ce citer ckit.. :)

e k i n ♥ y u s r i said...

wawa,nak kad....
dah email...
hehehe

Yuna Heri said...

Waaa... sangat berjodoh la Wawa dengan lebah, hehe.