..::Wawa Yusoff::..: ..::Feeling2 cinderella untuk 2 hari::..

Tuesday, June 7, 2011

..::Feeling2 cinderella untuk 2 hari::..

hye korang. dah malam kan? Hari ni wa x sempat langsung nak blogwalking. Blog sendiri pun x sempat intai. Internet kat opis xde harini. Otomatik terus buat keje dengan alim. Hehe. last weekend wa ke johor. highway jammed mcm hari raya. Sangat sesak ke arah selatan. Tp xde lah nak ngeluh panjang sbb kakak yg drive :p

Disebabkan weekend xde kat rumah jadinye secebis ribbon pun x berusik. Barang apepun mmg x beli. Jadi mmg da plan minggu ni (weekdays) mmg kena kasi settle jugak. Balik keje terus beli ape2 yg patut. Penat?? Ye, mmg penat. Tp haruslah mengamalkan Konsep Paksa Diri, kalau x mmg x selesai. for 2 days, kami buat actvt shoes hunting. And yess, bile time kite cari mmg kasut yg ade semua x berkenan. Bila time x nak beli besepah2 kasut yg cantek2. Semalam dapat beli kasut mirzal and today dapat beli kasut wawa pulak.

Alhamdulillah dah selesai bab kasut. Oh ye. Kasut yg wa beli ni utk pakai masa bertandang. Sebab kasut butik tu size 7. Mmg bila berjalan kemungkinan besar kasut nak tertinggal tu ada. Dahla kat belah Mirzal buat kat dewan. Memang x boleh sorok kot kalau kasut tecabut. jadi, utk selamat wa pakai kasut sendiri je. Puas hati. Raya x pyh beli kasut dah. Kedekut itu mesti :)



4 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

A'ah, slalu klu tak gaji ke mst berlumba2 kasut best kat kedai tp klu mencari mmg le x jumpe..

cikFM said...

tu la kan.. bile nak carik mst takdek.. kalau takcarik besepah2.. lepas ni kalau jumpe je mesti terus kene beli.. :)

veesakura said...

yes! if berkenan, angkut terus jer. if tak, sush nak jumpa lagi dah. eh you, u kawen, sehari lepas i la..tak dapek nk g majlis u. sblh laki plak, same date.huhu. takpe2, wish u all the best ya. semoga semuanya berjalan lancar. aminn

Wawa Yusoff said...

cik.pinky : betul. aritu 2 kali try kasut yang sama. tapi x jugak beli. bila semalam nak beli terus dah abisss... uwaaa :(

Cik.FM : betul. mmg kena buat mcm tu. kalau x, mmg xkan dapatlah ape yang kita nak..

Vee : tau xpe, wawa pun x boleh attend majlis kamu..