..::Wawa Yusoff::..: ..::Dari wawa untuk Korang::..

Friday, June 3, 2011

..::Dari wawa untuk Korang::..

One of the best thing that can makes me smile all day long....


Alhamdulillah Wedding card dah dapat and sekarang ni tengah proses kumpul alamat kawan2.

To all Bride to Be and BLOGGER FRIENDS wawa dengan berbsesar hati menjemput korang ke Majlis perkahwinan wawa yang akan berlangsung pada 3 Julai ni. Korang boleh rujuk kat Sticky entry kat atas tu ye. Tinggalkan alamat korang untuk wawa pos kad.





Hope sangat dapat jumpa korang semua nanti..!!





**sikit frust. no.fon adik mirzal salah satu nombor. padahaldah betul kan haritu. hurmn, nak wat camne. walaupun dia kata ok tp rasa bersalah jugakla :(




4 comments:

anaztasias nora aira said...

dear...kalo nak e-invite leh? try hantar ke kerelnorawedding@gmail.com. =)

wawa yusoff said...

Nora,
boleh je. Nnt wawa send ok :)

nida-razak said...

wawa...nak datang..tp xtau lg camana..xda geng la nk pg ke sana...huhu..i will try kay.. =)

Wawa Yusoff said...

nida : datanglah sayang...
Adawiyah pun insyallah datang. bagi alamat meh. nnt wawa pos :)