..::Wawa Yusoff::..: ..::Blogger = help::..

Friday, June 17, 2011

..::Blogger = help::..

harini terlebih rajin. Update blog 2 kali. Hik3.
baru lepas gunting cili. Oh ye. Esok umah wa kenduri. Utk mesyuarat petugas masa majlis. Perasaan?? Pelik. Sebab? Sebab selalunya uruskan utk kenduri orang. Bila turn sendiri mcm x tau nak buat ape2. Mcm nak tgk je ape yg jadi. Padahal ade seguni cili nak kena potong. Tetibe je nak feeling2 perantin. 2 minggu lagi la tau tak! Ok, kembali ke alam nyata. Pegi dapur amik gunting and lepak be-3 dgn kakak. Suku guni je dpt gunting sbb masing2 dah penat. Balik keje kan. Lagipun mak da bg green light sambung esok. :)

Selesai je tu terus ke my section plak. Wedding project. Pomander ball, one more to go. Haiisshh. Agak tehegeh2 jugak kan? Ye,mmg. 1mlm buat sebijik :p
Lepas tu nak siapkan guestbook plak. Idea??? Takde,sgt blank skrg ni mcm mane nak buat deco utk guestbook ni. Adedeyy.. Pening mokcik. Tp Alhamdulillah setakat ni semua berjalan lancar. Dan sentiasa berdoa agar lancar hingga ke akhirnya.

Honestly, blogging sgt byk membantu. byk sgt rujukan yg wa bleh buat thru blog kwn2. Dari segi nak cari barang, deco, props and kadang2 ade perkara yg wa x t'pk pun tp bila dorang update psl tu terus teringat nak buat and upgrade sebagainye agar majlis lancar. Thanks a lot kat korang semua!

Oklah, byk lagi nak update. Tp wa sgt letih sekarang. Lgpun esok kena bgn awal. Nak buat persiapan utk kenduri la kata... Hehe *blush*



Mood : kurang kasih sayang. he always been busy lately :(


8 comments:

UyaRayza said...

wa...sukenyeeee tak lame lg dh kn hehehe..gudlak yer dea..jgn malas2 nk ber DIY ehehe

anaztasias nora aira said...

dah dpt ur invitation dear. thanks !! =) hepi preps :)

Sheila Halim said...

hi! blogwalking kat cni.. our wedding date dekat la.. hehee

btw, followed ur blog, jom follow mine! thanks! ^_^

nida-razak said...

waa..lg 3 mnggu, nida lak rasa nebes, hahah...nida da dpt kad wawa..cantik..nida tgh usaha nk pegi ni..insyaAllah, ad rezeki kita jumpa =)

ctmah said...

chaiyok2..rileks dear..after this u akn dilimpahi kasih syg selalu 0_o

Anonymous said...

eh..xpe2..skrg je kurang kasih sayang..
nnti t'lebih2 kasih syg nye..hehehe :)
~JijIe~

Byzura Mj (By) said...

guest book kalo nak senang cari kat mph! pastu tambah2 mana yang patut!

Cik Kasut said...

intan x kira ko nk kawen ke apa ker...hahaha leh x nk mintak tlg org tp cam ganas jerkn...hahaha cam ne nk wat header yek???penin pala da...dr td x blh2 pn...dh search tp still x phm...dh 2 nk tny nape kdg2 bk je blog kdg gabo kasut 2 kdg kluar background yg lama jugak...y? pas 2 nape shoutbox 2 kdg xde...kdg ada?...heheheh.....