..::Wawa Yusoff::..: ..:: Xbaha-photography ::..

Wednesday, May 4, 2011

..:: Xbaha-photography ::..

mari-mari, ini adik mahu cerita. cerita zaman dahulu kala. seorang putera memanjat tangga, sekali terjatuh atas riba.
huahuahuahua. ok, dah puas mengarut. saje testing. amik mood. kehkehkeh.

sebenarnye tgh biol sekarang ni. baru lepas tolong ofismate pindah barang masuk asrama. yg ni later wawa cerita. sekarang ni nak cerita pasal opismate yg hasil kerja tgn dia sentiasa mengkagumkan wawa. budak ni kira hebat sgt Photoshop HDR dan segala yg berkenaan dgn photo editing. Memang kagumla. tp x dapat nak tunjuk gambar2 la sebab semua gambar tu kat Facebook dia. dan harap maklum FB adalah dilarang di pejabat ye. sila kata ofis saya kuno sekarang.

Tapi xpelah. memandangkan budak ni pun dah ada blog yg padat dengan cerita2 belajar tentang DSLR ni and kalau nak belajar edit2 gambar pun dia ade tunjuk jugak. so korang bleh la testing 1,2,3 tgk blog dia. tu pun gambar ciput je.

oh ye. nama dia Baha. Lupa plak nak mention dari awal.. heheheh


meh sumbat satu gambar sikit.. 
yg lebih Kat FB dia la. nnt wawa update ek.

baha dah semakin jinak dengan bisnes2 orang kawen nih...


semoga ko terus suksess ya..!! 

kalau ade sesiapa berminat dengan Khidmat dia or nak tanya harga ke
bolehla emel kat sini ye : lone_totti@yahoo.com




**satu je yg aku x berkenan. Blog ko gelap. X Chill langsung... hehe :)


5 comments:

norinaomar said...

apa lagi wawa..ni dah ada OP..mesti dapat best price!

miey anna said...

jangan tunggu lagi..hehe..OP sangat penting ^_^

Incik Baha said...

Intan: Thanks for sharing aku nye blog itew...puji lebey2 nak dapatkan post wedding free laa tuh...hahaha.... btw, blog aku adalah jenis standard and corporate. kene laa kemas2 and tamaw funky2 cam ko nye lebah menyengat nie...kang pening org bacer...but, mmg ader yg bgtaw blog aku jenis darkside.. gelap2 camtuh...tapi what can I say? aku suka camni...sentiasa di dalam gelap (psstt..cakap cam dalam kelambu taw)

..Norinaomar & miey anna.. wawa dah ader photog sendirik..nyampehh!

anaztasias nora aira said...

semoga teruk sukses kawan kamu hehe :)

*luv Syahnia* said...

bole dpt half price..hihi